pogledajte video

Divljim ‘manevrom‘ vozač BMW-a na silu pokušao skinuti auto s vučne službe: Uspio je, ali po koju cijenu...

Djelatnik vučne službe koji sve snima govori vozaču BMW-a da pogleda štetu koju je napravio i da njegov ustrašeni sin sve gleda

Instagram screenshot

Nema ničeg smiješnog u tome da vučna služba nekome odvuče auto jer je pogrešno parkirao. Dešava se... No, ono što je nepotrebno su lude odluke koje će neki vozači donijeti kako bi izbjegli da im vučna odveze automobil (koji ipak, po zakonu u SAD ne mogu dobiti u vlasništvo sve dok ne plate kaznu).

U ovom slučaju moguće je i da je leasing kuća poslala "šlep" po auto zbog neplaćanja rata, jer se BMW nalazio na prilazu stambenom objektu, no to samo ne temelju videa ne možemo sigurno znati.

Ovaj vozač BMW-a u New Yorku primjer je toga. Toliko je odlučan u namjeri da zaustavi odvoženje auta da pokušava vožnjom u hodu unazad spriječiti "šlepanje" unatoč tome što su prednji kotači automobila podignuti s tla.

Nažalost, dok vozač ipak uspijeva pobjeći u "rikverc", prednji branik Serije 5 i dijelovi ovjesa stradavaju u divljačkom manevru "pomahnitalog" vozača BMW-a.

Kako se vozač povlačio u nazad, branik se gotovo otkinuo i ostao visjeti. U sljedećem videu vidimo vozača BMW-a koji još uvijek pokušava pobjeći s vučne službe.

Jedan od djelatnika vučne službe koji sve snima govori vozaču BMW-a da pogleda štetu koji su njegovi postupci prouzročili na vozilu.

Na kraju, čini se da je Serija 5 uspjela pobjeći vučnoj službi, iako je limuzina dobila ozbiljne "ožiljke" čije bi popravljanje moglo koštati više od novca koji vlasnik duguje za automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:44