Pogledajte vIDEO

‘E pa nećeš!‘: Vlasnik uskočio u svoj automobil kojeg je ‘pauk‘ pokušavao odvesti i pobjegao

Dok kamion ulazi u raskrižje, vozač Challengera stišće papučicu gasa do kraja i oslobađa se kamiona za vuču u pokretu

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Ako imate kredit za automobil i propustite nekoliko uplata, taj automobil je u opasnosti da bude zaplijenjen.

To se događa više nego što mislite: u SAD-u se godišnje zaplijeni oko 2,2 milijuna osobnih automobila, što je oko 6027 vozila u 24 sata.

Viralni video koji je Raphousetv objavio na Twitteru prikazuje što je napravio vlasnik jednog Dodgea Challengera nakon što su mu ga pokušali zaplijeniti. Snimku je snimila stražnja kamera vučne službe, a izgleda kao scena seta "Brzih i žestokih".

Naime, vlasnik je uskočio na vozačevo sjedalo Challengera kojeg je vukla vučna služba. Dok kamion ulazi u raskrižje, vozač Challengera stišće papučicu gasa do kraja i oslobađa se kamiona za vuču u pokretu, zamalo udarivši u drugi automobil.

Ostaje nejasno zašto bi netko to išao raditi, posebice kad svi znamo da bi nas ovo moglo dovesti u velike probleme s vlastima, a pritom dovesti i vlastiti život u opasnost.

Ako vam auto oduzmu jer ste propustili nekoliko plaćanja, to je početak komplicirane i skupe afere. Za početak, to ostavlja negativan trag na vašoj kreditnoj povijesti, što znači da ćete se teško kvalificirati za buduće zajmove kod potencijalnih zajmodavaca.

Jasno je što je vlasnik Challengera napravio krivo, ali i vozač vučne službe također bi se mogao suočiti s optužbama vuče automobila s putnikom unutra. "Radio sam na području skupljanja i skladištenja više od 17 godina. Većina agenata za vuču neće se odvesti s nekim u drugom autu jer se to može smatrati otmicom. Vjerojatno nije primijetio da tip ulazi u auto", napisao je jedan komentator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:23