U IŠČEKIVANJU

Ford sprema svježu varijantu svog električnog Mustanga: Novi Mach-E bit će predstavljen na Goodwoodu

EV-u će se pridružiti Mustang GT3, Dark Horse, potpuno električni Explorer i Puma Hybrid Rally1

Ford Mustang Mach-E najava

 YouTube Screenshot

Ford je najavio svoju postavu za ovogodišnji Goodwood Festival of Speed, a naglasak je na “novom članu obitelji Mustang, koji će biti predstavljen 14. srpnja. Kratki teaser video otkriva da je tajanstveni model temeljen na Mustangu Mach-E, s otmjenom livrejom i pustolovnijom postavom.

image

Ford Explorer EV

Ford

Mutna snimka sugerira da će se Mach-E voziti na novom setu kotača s gumama spremnim za terensku vožnju i da bi mogao imati veći razmak od tla. Šareni izgled sličan je trkaćim varijantama Mustanga, dok se čini da GT bodykit ima manje promjene poput većeg stražnjeg spojlera i drugačije rešetke.

Proizvođač automobila bio je suzdržan oko detalja o novom modelu, ali je rekao da neće biti ograničen samo na "skidanje cerade", već će također pokazati njegov "vozni potencijal". Trenutačno nije jasno govorimo li o još jednom specijalu ili nadolazećoj proizvodnoj varijanti Mach-E-a.

image

Ford Puma M-Sport Hybrid Rally1

Ford

Mark Rushbrook, globalni direktor Ford Performance Motorsports, rekao je: “U srcu svakog Mustanga je iskustvo vožnje koje vas tjera da poželite više. To je duh koji će nastaviti živjeti u svakom Mustangu – bilo benzinskom, električnom, cestovnom ili trkaćem".

image

Ford Mustang Dark Horse

Ford

Novi model Mach-E pratit će Mustang GT3, Dark Horse legalan za ceste i Ford Explorer EV koji će imati svoj dinamični debi na poznatom brdskom usponu. Posljednje, ali ne i najmanje važno, M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 proslavit će 50 godina FIA-inog Svjetskog prvenstva u reliju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 20:41