TRAŽENI EV

Je li Ford već rasprodao Mustang Mach-E za ovu godinu? Upravo su prestali primati narudžbe

"Zbog velike potražnje, aktualna modelska godina više nije dostupna u maloprodaji", stoji na Fordovoj web stranici u SAD

2020. Ford Mustang Mach-e

 Ford

Ford je prestao primati narudžbe za sve modele Mustanga Mach-E-a za 2022., samo šest tjedana nakon što je "zatvorio knjige" narudžbi za dvije najpopularnije razine opreme za svoj EV.

image

2020. Ford Mustang Mach-e

Ford

Američki proizvođač automobila prodavao je Mustang Mach-E u Select, GT, Premium i California Route 1 izvedbama, i u početku je zaustavio narudžbe za Premium i California Route 1. Ford nije rekao zašto se nove narudžbe više ne prihvaćaju za bilo koji model Mustanga Mach-E, ali očito je odlučio preusmjeriti fokus na model koji stiže sljedeće godine.

image

2020. Ford Mustang Mach-e

Ford

"Zbog velike potražnje, trenutna godina modela više nije dostupna za maloprodaju", stoji na Fordovoj web stranici. “Ograničena ponuda može biti dostupan kod odabranih prodavača. Obratite se svom prodavaču za više informacija". Pojedinosti o Mustangu Mach-E iz 2023. još uvijek nisu dostupne, uključujući ažuriranja od kojih bi mogao imati koristi i okvirni datum kada ga možemo očekivati.

image

2020. Ford Mustang Mach-e

Ford

U prosincu prošle godine, izvršni direktor Forda Jim Farley rekao je da se proizvođač automobila bori s "nevjerojatnom potražnjom" za njihovim električnim električnim vozilom i planira proizvesti 200.000 primjeraka tijekom kalendarske godine 2023., što je otprilike tri puta više od broja Mach-E-a koji su proizvedeni u prosincu prošle godine.

image

2020. Ford Mustang Mach-e

Ford

Budući da su knjige narudžbi za Mustang Mach-E trenutno zatvorene, moguće je da će neki kupci početi gledati alternative koje su dostupne. One uključuju Hyundaija Ioniqa 5, Kiu EV6 i, naravno, Teslu Model Y. U međuvremenu, Ford se sprema za službeno lansiranje F-150 Lightninga 26. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:30