PRVI PUT IKADA

Hoće li ovo biti ‘automobil godine’? BMW-ova video najava novog M3 Touringa daje mnogo nade

Uz dobre gume i malo vozačkog umijeća, već sada je jasno da je novi M3 praktičan karavan o kojem mnogi entuzijasti dugo sanjaju

2022 BMW M3 Touring

 Instagram Screenshot

Zahvaljujući potpuno novom BMW-u M3 Touringu, čini se kako će 2022. godina biti za pamćenje svakom ljubitelju karavana. Po prvi put ikada, BMW će ponuditi karavansku verziju svoje voljene sportske limuzine M3. Bavarski proizvođač planira prenijeti sve performanse M3-a u praktičniju karoseriju, dajući kupcima savršeno rješenje.

Kako bi sve razveselio onim što dolazi sljedeće godine, BMW je objavio video najavu novog BMW-a M3 Touringa. Najnoviji G80 BMW M3 uzdrmao je svijet radikalnim dizajnom ogromnih bubrežnih rešetki, izazivajući tradiciju kao nikada prije. BMW je predstavio kontroverzni odmak od svog uobičajenog stila, dodavši i opciju pogona na sva četiri kotača i odbacivši automatske mjenjače s dvostrukom spojkom.

image

2022 BMW M3 Touring

Instagram Screenshot

To je razljutilo mnoge ljubitelje, no srećom, BMW ove godine sprema nešto što bi se mnogima moglo svidjeti. Sada možete imati praktičnost SUV-a s istim iskustvom vožnje koju M3 nudi već mnogo godina. Uz to, opcija pogona na sva četiri kotača znači da ćete čak i u najtežim vremenskim uvjetima lako stići do svog omiljenog skijališta.

image

2022 BMW M3 Touring

Instagram Screenshot

Kako bi pokazao koliko je najnoviji M3 Touring zapravo zabavan i sposoban, BMW-ov Instagram teaser prikazuje kamufliranog M3 karavana na snježnoj stazi. Uz dobre gume i malo vozačkog umijeća, već sada je jasno da je novi M3 praktičan karavan o kojem mnogi entuzijasti sanjaju desetljećima. Gotovo je dovoljno dobar da se novom dizajnu oproste bubrežne rešetke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:15