Strava u italiji

Je li sada dosta? Influenceri snimali ‘izazov‘ s Lamborghinijem i sudarili se u Smart: Poginuo 5-godišnjak

Svjedoci tvrde da se vozač unajmljenog Lamborghinija Urusa rugao drugima neposredno prije nego što je udario u drugi automobil

Screenshot incidenta, Matteo Di Pietro

Petogodišnji dječak je poginuo, a njegova majka i sestra su ozlijeđene nakon što se unajmljeni Lamborghini Urus, čiji je vozač navodno snimao YouTube izazov, frontalno udario u njihov Smart ForFour u Rimu u Italiji. Izvori pokazuju da je vozač Urusa, talijanski influencer na društvenim mrežama Matteo Di Pietro, snimao video kada je došlo do fatalne nesreće. Incident je još u fazi istrage.

Prema vlastima, Di Pietro je bio jedan od petorice mladića prisutnih u plavom Urusu u vrijeme nesreće. Grupa je sudjelovala u izazovu na društvenim mrežama koji je od njih zahtijevao da provedu 50 uzastopnih sati u SUV-u. Izazov je uključivao potencijalne nagrade za one koji ga uspješno završe.

Međutim, sada je tragična nesreća pomaknula fokus i svih pet osoba sada su predmet policijske istrage. Izvještaji pokazuju da se Di Pietro navodno "rugao" drugim vozačima dok je prebrzo vozio i pokušavao pretjecati.

Pritom se frontalno sudario s automobilom u kojem su se nalazili 5-godišnji dječak, njegova 4-godišnja sestra i njihova 35-godišnja majka. Dječak je preminuo na mjestu nesreće, dok su njegova sestra i majka s ozljedama hitno prebačene u bolnicu.

Njihovo trenutno stanje nije poznato. Jedan svjedok koji je razgovarao s The Scottish Sun rekao je: “Unutar nekoliko minuta došlo je mnogo ljudi i tamo je bio dječak koji je pružao prvu pomoć djetetu, pokušavajući mu dati umjetno disanje usta na usta... Nisam mu mogao prići blizu jer je to bila jeziva scena".

Jedan od pojedinaca u Lamborghiniju, influencer Vito Loiacono rekao je na svojoj Instagram stranici da je “Trauma koju proživljavam neopisiva. Samo želim reći da nikada nisam bio za volanom i da suosjećam s obitelji žrtve".

Prema Italy24, istražitelji trenutno pretražuju telefone muškaraca u Lamborghiniju u potrazi za dodatnim dokazima i pokušavaju utvrditi kojom brzinom se super SUV kretao kada se dogodila nesreća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:42