Skupa nesreća

Kamere uhvatile trenutak: Hyundai udara u skupocjeni Lamborghini i pokušava voziti preko njega!

Spektakularni sudar se dogodio jučer u 10:24 prijepodne i u njemu je nastala velika materijalna šteta no nitko nije ozlijeđen

Sudar Lamborghinija i Hyundaija

 Twitter screenshot yappapp

Rijetko se viđaju nesreće poput ove koja se dogodila jučer u Velikoj Britaniji. U sudaru su sudjelovali skoro 300.000 eura vrijedan Lamborghini i mnogo manje impresivni Hyundai i40 koji vrijedi otprilike 5000 eura.

Spektakularni sudar se dogodio jučer u 10:24 prijepodne i u njemu je nastala velika materijalna šteta no nitko nije ozlijeđen.

Na snimkama nadzornih kamera vidljivo je kako plavi Hyundai neoprezno ulazi u raskrižje i skreće desno, no vozač očito nije vidio da se po cesti koja ima prednost kreće bijeli otvoreni Lamborghini Huracan Performante.

Dolazi do sudara, no da bi stvari bile još gore, nakon udarca se obiteljska limuzina penje na prednji dio Lamborghinija i prelazi preko njega. Hyundai se konačno zaustavlja na Lamborghiniju kada je svojim pragom zapeo na njegovoj “haubi”.

U drugoj snimci nesreća se vidi iz drugog kuta te je jasno da je Lamborghini ozbiljno oštećen. Šteta koja bi se kod normalnog auta mjerila u tisućama eura ovdje sigurno iznosi nekoliko desetaka tisuća eura. Bez sumnje, za iznos koji će biti potreban za popravak lako bi se mogao kupiti jedan impresivan novi automobil.

image

Sudar Lamborghinija i Hyundaija

Twitter screenshot yappapp

Snimka pokazujei scenu nesreće iz zraka kada je već stigla policija. Oko automobila se okupilo dosta znatiželjnika, a stigla je i hitna pomoć. Policija Zapadnog Yorkshirea nije htjela detaljno komentirati ovu skupu nesreću. Šturo su priopćili da su u 10:24 pozvani na mjesto nesreće, u ulici Dixon Lane u Leedsu, i da us u nesreći sudjelovali Lamborghini i Hyundai.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:57