pogledajte video

Loš dan na poslu: Kako je djelatnik parkinga uspio slupati dva skupocjena Lamborghinija Aventadora

Aluminijski naplatci i grafika na karoseriji sugeriraju da je ovo Ultimae, koji je bio posljednje izdanje vodećeg modela s V12 pogonom

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Djelatnici parking službi u luksuznim hotelima često se nađu za volanom egzotičnih hiperautomobila koji zahtijevaju puno pažnje tijekom manevara parkiranja. Nažalost, zaposlenik u videu ispod nije bio tako delikatan kako bi trebao biti s papučicom gasa, pa je na kraju razbio Aventadora na drugi primjerak istog modela.

Video je na Instagram postavio Craig Jones, profesionalni hrvač i jiu-jitsu prvak te trener iz Australije. Nesreća se dogodila ispred otmjenog hotela.

Prema opisu, hiperautomobili su bili iznajmljeni. Imajte na umu da je Lamborghini proizveo ukupno 600 primjeraka Aventadora Ultimae (250 Roadstera i 350 Coupea), svi opremljeni najsnažnijom verzijom 6,5-litrenog V12 motora sa 780 KS (574 kW).

Video prikazuje Lamborghini Aventador Roadster obojen u svijetlo plavu boju. Aluminijski naplatci i grafika na karoseriji sugeriraju da je ovo Ultimae, koji je bio posljednje izdanje vodećeg modela s V12 pogonom.

Isto se odnosi i na Aventador Coupe sprijeda, koji ima ljubičastu vanjsku nijansu, brončane aluminijske naplatke i narančaste kočione čeljusti.

Čini se da je Roadster straga udario u Coupe, zadobivši značajnu štetu na prednjem dijelu. Oštar stražnji branik od karbonskih vlakana Aventadora uništio je prednje blatobrane, poklopac motora i branik drugog hiperautomobila. Iako ovo nije totalka, možemo samo misliti koliko će koštati popravak na oba modela. Što reči nego - loš dan na poslu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:18