VIRALNI VIDEO

‘Malo nagneš glavu i voziš!‘ U prometu snimljen Volkswagen Golf R sa smrskanim krovom

Stražnjeg stakla nema, a vidi se i da su s lijeve strane djelomično otvorena kao i da su stakla razbijena

Golf 7 R s razbijenim krovom

 Instagram screenshot

U današnjim vremenima kad su društvene mreže postale glavno sredstvo širenja sadržaja od strane korisnika, kako bi neki video postao viralan dovoljno je ponuditi upečatljiv, rijedak i neobičan sadržaj.

Dobar primjer viralnog videa je i ovaj kratki isječak u kojem na ulicama Barcelone vidimo Volkswagen Golf R VII sa "zdrobljenim" krovom, očito kao posljedicom neke nesreće. Osim krova koji je znatno "potonuo" u sredini dijagonalno između nosača krova, na autu ništa drugo nije oštećeno što bi mu onemogućilo vožnju.

Stražnjeg stakla nema, a vidi se i da su s lijeve strane djelomično otvorena kao i da su stakla razbijena kao posljedica udara u krov.

Nije jasno kako je do ovog oštećenja, koje je vrlo lako moglo imati i posljedice na samu strukturu karoserije, došlo i vjerojatno je Golfu nešto palo na krov.

Iako je ovakva vožnja u redovnom prometu sve samo ne sigurna, vjerojatno se vlasnik nije odlučio za plaćanje "šlep službe" već je odlučio najsportskiji Golf 7.5 s 4x4 pogonom, s 310 KS i 400 Nm koji do 100 km/h sprinta za 4,6 sekundi sam odvesti kod limara - ili u prešu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. kolovoz 2022 13:10