VIDEO

Mate Rimac isporučio Neveru poznatom kolekcionaru, pa zatim sjeo u nju kako bi mu pokazao što može

Sa svojom neviđenom sposobnošću za potpuno električne performanse, Rimac Nevera je revolucionirala svijet hiperautomobila

Mate Rimac dostavio Neveru novom vlasniku

 YouTube Screenshot

Sa svojom neviđenom sposobnošću za potpuno električne performanse, Rimac Nevera je revolucionirala svijet hiperautomobila i napisala nova pravila automobilskih performansi, a poznata kolekcija Triple F sada ima jednu u svojoj garaži.

Isporučio ju je sam Mate Rimac u dvostrukoj ceremoniji - dodavanje Rimac Nevere u garažu YouTube kanala Triple F Collectiona bilo je pravi spektakl, a dio toga bila je demonstracija Mate Rimca za što je sve Nevera zapravo sposobna.

Mate je upravljao automobilom, stisnuo papučicu gasa do poda i demonstrirao praktički trenutnu isporuku električnog momenta i goleme snage koju automobil posjeduje, a koja neobuzdano raketira stroj do stotke za manje od dvije sekunde.

Kao jedan od najbržih hiperautomobila ikad i jedan od vodećih u elektrifikaciji u svijetu performansi, jedna od ukupno 150 Rimac Nevera nevjerojatan je dodatak Triple F kolekciji, i zapravo svakoj kolekciji u koju dođe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:10