bez brige

Moguće je: Na ulici ostavio neprocjenjiv otključani prototip Porschea 959 S s ključevima na sjedalu

Da budemo konkretni, to je Porsche "F9", 959 Sport ili S prototip za koji se vjeruje da ih je proizvedeno samo 3

Porsche 959 S

 Reddit Screenshot

Superautomobili parkirani na ulici sami su po sebi cool, ali ono što imamo ovdje mnogo je posebnije. Ovaj Porsche 959 jedan je od najrjeđih varijanti, verzija S Prototype, vrijedna sedam znamenki, a bio je parkiran na ulici u San Franciscu, gradu poznatom po nevjerojatno visokom broju krađa. Treba napomenuti da su vrata bila otključana, a ključevi na prednjem sjedalu.

image

Porsche 959 S

Reddit Screenshot

Svaki Porsche 959 je vrlo poseban i vrlo vrijedan sa samo 337 ukupno proizvedenih primjeraka, uključujući samo 29 primjeraka verzije 959 S. Konačna proizvodna verzija bila je najbrži serijski cestovni automobil na svijetu neko vrijeme.

image

Porsche 959 S

Reddit Screenshot

Da budemo konkretni, na fotografiji je "F9", 959 Sport ili S prototip za koji se vjeruje da su proizvedena samo 3 primjerka, s jedinstvenim značajkama koje nema ni u jednom drugom 959. Zato je toliko šokantno da su ga dva korisnika Reddita pronašla otključanog sa ključevima na sjedalu. Postoji mnogo teorija o tome zašto je auto ostavljen u tom stanju, ali čini se da nijedna nema smisla.

image

Porsche 959 S

Reddit Screenshot

Komentatori su istaknuli da neki vozači to rade s normalnim automobilima u San Franciscu u nadi da im lopovi neće razbiti stakla kako bi nešto ukrali. Naravno, to ne objašnjava zašto su ključevi u autu. Možda je vozač uvjeren da je malo onih koji bi ga ukrali a znaju voziti auto s ručnim mjenjačem.

Druga teorija je da je ovo vjerojatno vratolomija koju je orkestrirao influencer, s kamerama usmjerenim na klasični superautomobil kako bi uhvatile reakcije ljudi. Ako je to slučaj, čini se da je to riskantan način da se privuče pozornost za tako rijedak Porsche.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:52