POGLEDAJTE VIDEO

Mogućnosti Jeep modela izvan asfalta su legendarne: Međutim, ova je vozačica ipak pretjerala

‘To je Jeep, trebao bi moći podnijeti mali nagib‘, sigurno je vozačica pomislila dok se popela na padinu pod kutom od 45 stupnjeva

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Strpljenje je vrlina, a čini se da ju vozačica ovog Jeepa Compassa ne posjeduje, jer je pokušavala zaobići nadolazeći autobus vozeći se po strani uzbrdice - s predvidljivim rezultatima.

Na društvenim mrežama je objavljen videozapis u kojem se vozačica Jeepa Compassa susreće s autobusom na cesti koja možda nije dovoljno široka da se mimoiđu.

Umjesto da pričeka da se veliki autobus pomakne na stranu kako bi njemu omogućila da prođe, vozačica je odlučila da je možda ovo trenutak u kojem će vozaču busa i svim putnicima pokazati sposobnosti svojeg terenca.

"To je Jeep, trebao bi moći podnijeti mali nagib", sigurno je pomislila dok se popela na padinu pod kutom od 45 stupnjeva. Možda je to bila glupa ideja jer krov Jeepa zagrebao bočnu stranu autobusa gotovo odmah nakon što je naišao na njega. Neizbježno, sve je završilo prevrtanjem Jeepa na suvozačevu stranu, a vjerojatno je samo vozačica bila iznenađena.

Nakon što su putnici Jeepa izašli iz vozila, izgledali su krajnje iznenađeni onime što se upravo dogodilo, kao da se nesreća nikako nije mogla izbjeći. Jeep proizvodi prilično sposobna terenska vozila i to već desetljećima, ali još uvijek postoje ograničenja u tome što mogu učiniti, a ova vozačica je pronašla jedno.

Kada posjedujete terensko vozilo, uvijek ćete testirati njegove sposobnosti, ali možda to nije potrebno kada se oko vas nalazi više asfalta nego zemlje.

Vidjeli smo mnogo videa najopasnijih svjetskih cesta, gdje se ovakve scene odigravaju s liticom u priči. Na sreću, ovdje nije bilo nikakvog pada, jer bi ovo inače bila mnogo tužnija priča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. veljača 2023 21:09