U ZADNJI ČAS

Nakon sudara završio na tračnicama: Pogledajte kako su vatrogasci spasili vozača Jeepa

U ovoj konkretnoj nesreći, Jeep i njegov vozač su sudjelovali u prometnoj nesreći, zbog koje je Jeep završio na boku na tračnicama

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Vatrogasci su nedavno u opasnoj situaciji spasili život vozača iz Michigana iz SAD-a. Međutim, opasnost nije bila zbog požara, već zbog nadolazećeg teretnog vlaka. Videokamera je snimila cijeli incident.

Zaustavljanje vozila na željezničkim tračnicama uvijek je loša ideja. U ovoj konkretnoj nesreći, Jeep i njegov vozač su sudjelovali u prometnoj nesreći, zbog koje je Jeep završio na boku na tračnicama.

Naime, Jeep se sudario s Chevrolet Cruzeom i zaustavio se na tračnicama. Čovjek koji je bio unutra žalio se na jaku bol u leđima koja mu je ograničavala pokretljivost i nije mogao sam izaći iz vozila. Vatrogasna posada još uvijek je bila u procesu procjene njegovog stanja, kada su signalna svjetla na pružnom prijelazu počela bljeskati.

Upravo se taj trenutak može vidjeti na snimci i jasno je da su vatrogasci brzo promijenili plan. Manje od deset sekundi nakon što su se upalila signalna svjetla, ekipa žuri da izvuče čovjeka iz Jeepa. Dvadesetak sekundi kasnije, teretni vlak uništava Jeep.

U tom kratkom vremenskom razdoblju možemo vidjeti kako vatrogasci čiste prostor najbolje što mogu. Jasno je da je brzim akcijama u ovom slučaju spašen barem jedan život. Prema vlastima, vozač Chevroleta Cruzea je neozlijeđen, a vozač Jeepa je prevezen u bolnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:20