VIDEO

Nekoliko čunjeva stradalo! Vettel i Stroll izveli Bondov Aston Martin DB5 u ‘šetnju‘!

Avantura je završila s Vettelom za upravljačem Serije II V8 Vantagea, koji je star otprilike koliko i četverostruki F1 prvak
Aston Martin DB5

Do sada je snimljeno 25 filmova o agentu tajne britanske agencije, a u više od njih pola Bond koristi automobile Aston Martina. Zapravo, kad netko spomene riječ James Bond, vrlo vjerojatno je prvo što vam padne na pamet ime britanskog proizvođača automobila. Tradicija se nastavlja i u najnovijem nastavku – No Time To Die.

Bez sumnje, najvažniji Aston Martini u najnovijem filmu James Bonda su DB5, klasična Serija II V8 Vantage, nova DBS Superleggera i hibridna Valhalla. S ciljem promocije dugoiščekivanog filma, Aston Martin je pozvao svoje F1 vozače, Sebastiana Vettela i Lancea Strolla, da provozaju DB5, uz režiju Marka Higginsa, kaskadera iz No Time To Die.

image
Aston Martin DB5

Čini se kako je Vettel uspio ‘ukrotiti‘ DB5 prilikom drifta na velikoj brzini u zavoju, dok je Stroll imao nešto više poteškoća s kultnim automobilom. Stoga kad vidite Vettela kako drifta svojim F1 bolidom na sljedećem GP-u, sada znate zašto.

Zatim je tu bilo i par ‘paljenja guma‘, što mora da nije bio težak zadatak za oba vozača Formule 1, koji su zadatak riješili bez izazova – iako je nekoliko čunjeva nastradalo. Zaista je iznenađujuće vidjeti klasičan automobil s Aston Martin značkom da se vozi na ovaj način, ali jasno je da je riječ o modificiranom primjerku koji je posebno izrađen za ovaj zadatak.

image
Aston Martin DB5

Avantura je završila s Vettelom za upravljačem Serije II V8 Vantagea, koji je star otprilike koliko i četverostruki F1 prvak. Ako još uvijek niste pogledali najnovijeg Bonda, rezervirajte svoje karte u kinima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:57