VIDEO

Nevjerojatno: Vozač Ford Mustanga pucao u vozača Corvette zbog toga što se odbio utrkivati!

Detalji o stanju vozača Corvette nisu objavljeni, ali policija je incident nazvala ‘teškim napadom’ umjesto ‘ubojstvom’
Ford Mustang
 Facebook Screenshot

Teško je uopće zamisliti da se nešto ovakvo može dogodi, a još teže je to izraziti riječima. Naime, policijska uprava Memphisa (SAD) javno je objavila detalje o incidentu. U njihovom izvješću navodi se kako je vozač plavog Forda Mustanga s početka 2000-ih izazvao vozača Chevroleta Corvette iz 2005. godine na utrku, a nakon što je izazov odbijen, vozač Corvette je upucan više puta.

Detalji o stanju vozača Corvette nisu objavljeni, ali policija je incident nazvala ‘teškim napadom’ umjesto ‘ubojstvom’, zbog čega se nadamo da je vozač živ te da se oporavlja. Uz to, izvješće sugerira da su u Mustangu bile dvije osobe. Nejasno je koji od njih je pucao, ali osumnjičeni su, od 29. listopada, još uvijek na slobodi.

Iz policijske uprave navode kako su policijski službenici bili u blizini događaja, što slučaj čini još apsurdnijim. Utrkivanje i blokiranje drugog automobila na parkiralištu, pokušaj organiziranja ulične utrke i konačno, pucanje na vozača... Jasno, nije bilo aktivnih moždanih stanica ljudi u tom Mustangu.

Vidjeli smo koliko ulični trkači mogu postati intenzivni, ali pucati u nekoga? Možda smo naivni, ali odbijamo tako nisko spustiti svoju ljestvicu ljudskosti. Da je slučaj uzrokovan klasičnim bijesom na cesti, ili da je neka vrsta već postojećih loših odnosa koji su kulminirali, možda bismo i razumjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:14