Obilje akcije

Nikad neće završiti: Pogledajte najavu za novi nastavak sage Brzih i žestokih ‘Fast X‘

Upravo je objavljena posljednja najava za deseti nastavak franšize Brzih i žestokih, a s trajanjem od preko 4 minute, nije kratka

‘Fast X‘ najava

 YouTube Screenshot

Upravo je objavljena posljednja najava za deseti nastavak franšize Brzih i žestokih, a s trajanjem od preko četiri minute, nije kratka.

Kao i prethodni traileri, vidimo mnogo eksplozija, cool automobila i referenci na obitelj. Ovaj put, međutim, manje je pažnje posvećeno raznim automobilima i divljim vratolomija. Umjesto toga, provodimo puno vremena gledajući kako se ljudi svađaju. Letty i Cipher (glume ih Michelle Rodriguez i Charlize Theron) upuštaju se u tučnjavu, dok ponovno okupljanje Hana (Sung Kang) i Deckarda (Jason Statham) ne prolazi ništa bolje.

Da ne zaboravimo, Deckard je bio taj koji je pokušao ubiti Hana još u trećem filmu franšize (Tokyo Drift), iako to ne saznajemo sve do sedmog filma. Naravno, Dominic Toretto (Vin Diesel) bori se sa svima da očuva svoju obitelj sigurnom. To ne uključuje samo Dantea, novog velikog negativca kojeg glumi Jason Momoa.

Ne brinite, ljubitelji automobila. Dok scene borbi dobivaju središnju ulogu, također vidimo obilje motoriziranog uzbuđenja. Još jednom imamo scenu u kojoj Dom vozi svoj klasični crni Charger iz teretnog mlažnjaka u pokretu, trijumfalno slijećući na negativce u SUV vozilima.

Do sada je već dobro poznato da se saga Brzi i žestoki bliži konačnom kraju. Predviđeno je da će nakon ovog uslijediti samo još jedan film, najavljen kao izravan nastavak onoga što se događa u Fast X. Hoće li se lik pokojnog Paula Walkera, Brian O‘Conner, vratiti u digitalni svijet prije snimanja posljednje scene?

Hoće li se Gisele, koju u tri filma glumi Gal Gadot, vratiti iz mrtvih kao što se Han vratio? Možda će na neka od ovih pitanja biti odgovorena kada se Fast X pojavi u kinima 19. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:22