adrenalinska jurnjava

Novi trailer za Brze i žestoke ‘Fast X‘: Pogledajte sve glumce i aute koje voze, tu je čak i jedna Alfa

U desetom nastavku legendarne sage Dom Toretto i njegova ekipa morat će se suočiti sa zlim Danteom

Fast X

Otprilike tri mjeseca prije premijere ‘Fast X‘, desetog blockbustera franšize ‘Brzi i žestoki‘, Universal je objavio prvi službeni trailer sa svim protagonistima. Video nam daje uvid u likove i neke od automobila koji će se pojaviti u novom filmu.

Možete vidjeti uobičajene likove, kao što su Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster i Tyrese Gibson zajedno s novim negativcima koje igraju Jason Mamoa i Brie Larson (Dante i Tess).

U desetom filmu pojavit će se i Sung Kang koji još jednom glumi Hana, Ludacrisa kao Teja i očekuje se povratak Gal Gadot, koji će se vratiti unatoč činjenici da lik nestaje u šestom nastavku. Također, u filmu se pojavljuje i velika Helen Mirren.

Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto i njegova obitelj nadmudrili su i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom ikad: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj te uništiti sve i svakoga koga Dom voli, zauvijek...

image

Fast X

U desetom nastavku legendarne sage Dom Toretto i njegova ekipa morati će se suočiti s Danteom, sinom brazilskog kralja droge, Hernána Reyesa, kojeg su pobijedili u Fast & Furious 5 (2011). Plan novog negativca u filmu vodi Dona i njegove prijatelje od Los Angelesa u katakombe Rima, iz Brazila u London i iz Portugala na Antarktiku.

Usput će se pojaviti novi prijatelji, ali i novi neprijatelji koji će pomoći Danteu da otme Torettovog osmogodišnjeg sina (Leo Abelo Perry).

image

Fast X

U najavi Fast X-a, svi se glumci pojavljuju za upravljačem crnog Dodge Challengera, Vin Diesela dakako prati njegov nerazdvojni klasik Dodge Charger, Jason Statham vozi McLaren Sennu, Brie Larson Nissan Z, a Charlize Theron vozi neku vrstu električne limuzine. U jednoj jurnjavi vidimo i Porsche 911, Lamborghini Gallardo i klasičnu Alfu Romeo 2000 GTV iz 1970-ih.

image

Fast X

Filmskih zvijezda kao ni atraktivnih automobila prema viđenom ne nedostaje, a video definitivno najavljuje novu dozu non-stop akcije koju fanovi franšize toliko vole...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 22:34