NOVA ULOGA

Zamijenio trozubac mehaničarskim ključem: Evo tko u ‘Brze i žestoke 10’ stiže umjesto The Rocka

S obzirom da je u prethodnom filmu Pontiac na raketni pogon doslovno odletio u svemir, ne možemo vam puno reći što očekivati

Aquaman umjesto The Rocka

 Profimedia, Universal

Iz razloga koje ne možemo objasniti, vrlo je teško izbjeći riječ 'obitelj' kad govorimo o sagi 'Brzih i žestokih'. Čini se da se Jason Momoa pridružuje obitelji, i zamjenjuje svoj trozubac za mehaničarski ključ u nadolazećem 10. nastavku poznate sage.

Riječ je stigla preko Facebook stranice The Fast Saga, a brza provjera na internetskoj bazi filmova IMDb-u to potvrđuje. Sljedeće scene jurnjava Brzih i žestokih mogle bi biti pod vodom jer Aquaman postaje član posade. Kakvu će ulogu Momoa imati u sljedećoj automobilskoj avanturi? Apsolutno se ništa trenutno ne zna, jer na IMDb-u nema čak ni imena lika. Ako tradicija drži, mogao bi glumiti opakog saveznog agenta, odmetnutog operativca ili Domovog brata.

Podsjetimo, Dwayne 'The Rock' Johnson odlučio je više ne glumiti u franšizi što je iznenadilo sve, a Vin DIesel je pokušao utjecati na njega putem objave na Instagramu. Johnson mu je to posebno zamjerio jer je Diesel u sve upetljao svoju djecu i pokojnog Paula Walkera.

Ono što znamo o sljedećem nastavku Brzih i žestokih je okvirni datum izlaska - 7. travnja 2023. godine. Posljednje što smo čuli je da će snimanje početi u siječnju 2022., što je upravo sada. Veteran franšize Justin Lin vraća se u redateljsku fotelju, a iako još nemamo potpuni popis glumaca na IMDb-u, glavni glumci bi se trebali vratiti.

Kratka scena s Jason Stathamom u kreditima devetog nastavka sugerira da bi se on mogao vratiti, a činjenica da njegov lik radi s Hanom (kojeg glumi Sung Kang), kojeg je davno 'ubio' u Tokyo Driftu, i povratak Gisele (glumi Gal Gadot) bi se također mogao dogoditi.

image

Brzi i žestoki

YouTube Screenshot

Nakon desetog nastavka očekuje se još samo jedan film, a s obzirom na to da je u prethodnom filmu Pontiac Fiero na raketni pogon doslovno odletio u svemir, ne možemo vam puno reći što bismo mogli očekivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:15