JASON MOMOA

‘Aquaman‘ u zapuštenom izdanju: Nakon razlaza sa suprugom završio u kamperu, snimljen u poderanoj odjeći

Jason je svoj Ford RV parkirao u dvorištu prijatelja koje je samo par kilometara udaljeno od kuće koju je dijelio s Lisom

Jason Momoa i Lisa Bonet 

 Image Press Agency

Jason Momoa trenutno živi u svom kamperu koji je parkiran u prijateljevu dvorištu u Los Angelesu, nakon što je ranije ovog mjeseca objavio da se razvodi od supruge Lise Bonet, piše Daily Mail.

Zvijezda Aquamana, za koju se vjeruje da raspolaže sa 14 milijuna dolara, primijećena je kako izlazi iz kombija vrijednog 750 tisuća dolara ranije ovog tjedna. Izgledao je raščupano i bio je u poderanoj odjeći.

Jason je svoj Ford RV, koji je koristio kao smještaj dok je snimao na jednog od filmskih lokacija, parkirao u dvorištu prijatelja koje je samo par kilometara udaljeno od 3,5 milijuna dolara vrijedne kuće koju je dijelio s Lisom i njihovom djecom.

Viđen je kako nosi lila majicu prekrivenu rupama dok je ujutro izlazio iz kampera, a dvorištem je prošetao sa svojim pomoćnikom.

No, još uvijek nije poznato je li se službeno iselio iz obiteljske kuće.

Jason je svoj luksuzni EarthRoamer XV-LTi 026 RV kupio 2018., a dom na kotačima opremljen je Nespresso aparatom, indukcijskom pločom za kuhanje i vanjskom kuhinjom. Tu je i bračni krevet, idealan za visokog glumca.

Zvijezda je toliko odana svom kamperu da ga je kupio za premijeru prvog filma Aquaman, a također ga je koristio umjesto hotela dok je snimao daleko od kuće.

"Prilično često boravi u njemu i odlučio je spavati tamo jer je tako bliže plaži. On stvarno nije tip za privatne avione i luksuzna odmarališta", rekao je izvor.

image

Jason Momoa i Lisa Bonet

Image Press Agency

Hollywoodski ljepotan havajskih korijena uživa u životu na cesti. Prije nego što je postao slavan, pauzu od snimanja Igre prijestolja proveo je živeći u malenom kombiju, putujući Irskom s prijateljem jer je 'bio previše švorc da bi otišao kući'.

Međutim, Lisa nije bila zainteresirana pridružiti mu se jer je 'uživala u svom životu u LA-u', otkrio je izvor.

Razdvojenost je uzela danak, a upravo to je navodno presudilo njihovu braku.

Zbog svoje dvoje djece, kćeri Lole (14) i sina Nakoa-Wolfa (13), dvoje poznatih glumaca čuva svoju privatnost dok prolaze kroz razvod.

Jason i Lisa počeli su izlaziti 2005., kćer Lolu dobili su 2007., a sina Nakoa-Wolfa 2008. Par se vjenčao u listopadu 2017. godine.

Lisa iz prethodnog braka s glazbenikom Lennyjem Kravitzom ima kćer Zoe (33).

Par je inzistirao da njihov razlaz neće biti 'neki skandalozan razvod u kojem će se međusobno vrijeđati. Oboje su vrlo 'duhovni i vjeruju u višu silu.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:04