VIDEO

Novi BMW i5 ima unutarnju i vanjsku nadzornu kameru koja može snimiti svaku zlu namjeru

Video prikazuje dva "lopova" kako noću prilaze novom i5, a kamera električnog BMW-a sve snima

BMW i5

 BMW

BMW i5 je važan EV za marku i iako vjerojatno neće nadmašiti prodaju varijanti Serije 5 s motorom s izgaranjem u bliskoj budućnosti, BMW želi potaknuti prodaju najbolje što može promovirajući neke od svojih izvrsnih značajki. Jedan od njih uključuje "Snimač protiv krađe".

Ova značajka prikazana je na djelu u isječku od 40 sekundi kojeg je BMW objavio na YouTubeu.

Video prikazuje dva "lopova" kako noću prilaze i5. Nakon što ga pronalaze, pokušavaju otvoriti vrata automobila, ali odmah se aktivira alarm i oni su prisiljeni pobjeći.

Naravno, imati ovakav alarm nije ništa posebno. Ono što je drugačije s i5 je to što koristi vanjske kamere automobila za snimanje lopova uživo i prenosi ih na telefon vlasnika. Sustav također koristi snimke snimljene s unutarnjih kamera i može ih poslati u aplikaciju My BMW. BMW-ov Anti-Theft Recorder prilično je sličan Teslinom Sentry Mode-u.

BMW je objavio niz drugih videa za promociju i5. Jedan od njih fokusira se na sustav daljinskog upravljanja parkiranjem gdje vlasnici mogu jednostavno uvesti i izvući svoj automobil s parkirnog mjesta pomoću aplikacije. Novi EV također uključuje sustav Proactive Care koji koristi analizu i5 u stvarnom vremenu za otkrivanje zahtjeva za servisiranjem, održavanjem i popravkom u ranoj fazi.

Svaki pojedini i5 također je opremljen optimiziranim planiranjem zaustavljanja punjenja na ugrađenom navigacijskom sustavu kao i značajkom tvrtke Highway Assistant & Active Lane Change koja obećava da će vožnju autocestom učiniti mnogo lakšom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:29