BILO JE SVEGA

Obitelj iz Memphisa uhićena s ukradenim luksuznim automobilima vrijednim preko milijun eura

Policija je također pronašla više od 100.000 dolara u gotovini u obiteljskoj kući zajedno sa skrivenim vatrenim oružjem

Screenshot imanja

 YouTube Screenshot

Vlasti u Memphisu, u američkom Tennesseeju, uhitile su majku, oca i sina, nakon što su u njihovoj kući pronađena četiri ukradena vozila.

Policija je isprva dobila dojavu o lancu krađa nakon što su pronašli Lamborghini Urus iz 2019. koji je ukraden u obiteljskom domu. Dok je istraživala krađu, policija je pregledala imanje i svjedočila kako je muškarac ušao u Urus i odvezao se. Pratili su vozača, Angela Ariasa Machada, do zgrade Uprave za socijalno osiguranje u Midtownu i uhitili ga.

Nakon uhićenja, brzo su utvrdili da je Urus koji je vozio Machado onaj koji je prijavljen ukraden iz Atlante u Georgiji 21. siječnja 2023.

Zatim je izvršena pretraga kuće, a tijekom nje roditelji Angela Ariasa Machada zaustavili su se do kuće u Nissan Maximi. Utvrđeno je da ovaj automobil ima izmijenjeni broj šasije i kasnije je utvrđeno da je ukraden iz međunarodne zračne luke Memphis u ožujku 2019.

image

Screenshot imanja

YouTube Screenshot

Stvari tu nisu stale jer je policija zatim pronašla McLaren 720S na posjedu koji je također imao izmijenjeni broj šasije i za njega se ispostavilo da je ukraden u svibnju 2022. iz Hialeaha na Floridi. Također su pronašli Maserati Levante koji je prijavljen kao ukraden na Floridi u ožujku ove godine.

Također je otkriveno da obitelj u kući skriva vatreno oružje, marihuanu i 118.860 dolara (108.268 eura) u gotovini. Roditelji Angela Ariasa Machada rekli su vlastima da im je ukradeni Nissan i Maserati darovao njihov sin.

image

Screenshot imanja

YouTube Screenshot

Angel Arias Machado optužen je za četiri točke optužnice za krađu imovine, kao i tri točke za izmjenu broja šasije, pet točaka za posjedovanje vatrenog oružja, kršenje zakona o registraciji vozila i posjedovanje marihuane s namjerom distribucije.

U međuvremenu, njegov otac je optužen za dvije točke krađe imovine i dvije točke za izmjenu broja šasije, dok je njegova majka optužena za krađu imovine i izmjenu broja šasije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:25