KAO U VIDEOIGRI

Ovaj snimak vožnje BMW-a Serije 7 (E32) u ‘trećem licu‘ čini se kao veoma realistična igra

Kao što ‘735i‘ značka sugerira, luksuznu krstaricu pokreće redni šestak od 200 KS i 300 Nm okretnog momenta
1986-94 BMW Serija 7 (E32)
 YouTube Screenshot

Ova spektakularna snimka BMW-a Serije 7 (E32) u ‘trećem licu‘ daje atmosferu videoigre u stvarnom scenariju. Riječ je o drugoj generaciji luksuzne bavarske limuzine 735i, koja potječe iz vremena kada su značke značile nešto, a ne kombinaciju slova i znamenki labavo povezanih s modelom i zapremninom motora.

Ako se pitate gdje je videozapis snimljen, riječ je o slovenskim cestama okruženim prekrasnim pogledima, a ako se pitate kako je videozapis snimljen, na kraju poklopca prtljažnika ugrađen je stup koji drži GoPro MAX. Čini se kako je dugačak štap ‘izrezan‘ kako bi video bio ugodniji bez njega u sredini.

Već smo vidjeli par sličnih videozapisa koji kruže YouTubeom, te se čini kako je upravo ova vrsta sadržaja sljedeća senzacija. To je sjajna ideja, sve dok vozač cijelo vrijeme poštuje zakone, no možda u ovom videozapisu to nije bio slučaj.

Čini se kako je ‘Sedmica‘, unatoč godinama, u odličnom stanju. E32 generacija luksuznog Bavarca prodavala se između 1986. i 1994. godine, a točno kao što njegova značka sugerira, pokreće ga 3,5-litreni redni šestak koji proizvodi nešto više od 200 KS i 300 Nm okretnog momenta. Dostupne su bile izvedbe s ručnim i automatskim mjenjačem.

image
BMW Serija 7 V16 ‘Goldfish‘ (prototip)
BMW

E32 je u povijest ušao kao BMW-ov prvi serijski automobil s V12 motorom, a pravi entuzijasti su vjerojatno čuli i za Goldfish prototip kojem je straga smješten 6,7-litreni V16. Zamislite ovakav videozapis s luksuznom krstaricom s bočnim otvorima koji okružuju motor sa šesnaest cilindara smješten u prtljažnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:37