VIDEO

Ovako izgleda voziti se u Porscheu RWB 993 Turbo na Nürburgringu! Zvižduk turbine je nevjerojatan

Za karoseriju je zadužan majstor-umjetnik Akira Nakai, koji je postao poznat po svojem tretmanu proširivanja 911
Unutrašnjost Porschea 911 RWB Turbo (993)
 YouTube Screenshot

Videozapisi s ‘Zelenog pakla‘ uvijek su dobrodošli, a posebno ih je zanimljivo gledati kad su snimljeni iz kokpita iznimno rijetkih ili posebnih jurilica, poput ovog Porschea RWB 911 Turbo (993).

M Gott YouTube kanal, koji je redovit na Nürburgringu, imao je priliku snimiti videozapis iz kabine Porschea 911, kojeg je modificirao poznati japanski tuner RWB (RAUH-Welt Begriff). Za karoseriju je zadužan majstor-umjetnik Akira Nakai, koji je postao poznat po svojem tretmanu proširivanja 911. Videozapis konverzije možete pogledati u nastavku.

Ono što je zaista zapanjujuće je što Nakai cijeli tretman radi odokativno, a osim što konačni rezultat izgleda sjajno, doznajemo kako se i na cesti ponaša izvrsno. Sva ta dodatna karoserija znači da kao ‘šlag na tortu‘ možete postaviti široke gume.

Vozač se ne boji stisnuti pedalu gasa čak ni na prvom zavoju, unatoč iznimno niskoj visini automobila. Struganje je očekivano, no najbolji zvuk možda je zvižduk turbine, zbog kojeg ćete htjeti koristiti slušalice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:34