Viralan video

Ovakve nesreće se rijetko viđaju, vozač "leteće" Kije u šoku: ‘Mislio sam da me pogodio grom, a ne kotač!‘

Prema riječima svjedoka vozač Kije se nekim čudom izvukao iz olupine, a u nesreći nisu sudjelovali drugi automobili

Trenutak sudara

 Twitter screenshot

Autocesta je uglavnom sigurno mjesto za vožnju, osobito ako se pridržavate ograničenja brzine i držite razmak od vozila ispred. Međutim, stvari nisu išle tako glatko za vozača Kije Soul iz ovog video koja je mirno vozio u blizini Los Angelesa u Kaliforniji.

Ovako što se doista rijetko viđa, a snimka pokazuje kako je velikom pick-upu Chevroletu Silveradu u zastrašujućoj prometnoj nesreći, u vožnji iznenada otpao prednji lijevi kotač koji se zabio u Kiju i katapultirao je nekoliko metara u zrak.

Incident je snimila kamera ugrađena na Tesli koja je vozila iza, a korisnik @Anoop_Khatra je snimku događaja postavio na Twitter.

Ono što se zatim dogodilo izgleda kao CGI trik iz holivudskog blockbustera, iako je 100 posto stvarnost.

Nakon "leta" automobil se prevrnuo prije nego što je sletio na krov, a zbog brzine, Kia se ponovno prevrnula i konačno završila ponovo na kotačima s velikim oštećenjima karoserije.

Prema riječima svjedoka, vozač Kije se nekim čudom izvukao iz olupine. Srećom, u nesreći nisu sudjelovali drugi automobili.

Nije poznato je li kotač otpao zbog nepravilno zategnutih vijaka, ali trenutak je bio stvarno nesretan za vozača Kia Soula, ali ipak sa sretnim završetkom i bez tragičnih posljedica. Teško je povjerovati da vozilo može odletjeti tako visoko, a rezultat je definitivno potvrda sigurnosti modernih automobila.

Koliko je ova nesreća zapravo bizarna vidimo na kraju videa kad taj isti kotač još jedan put dolazi u kadar i pogađa nesretnu Kiju u stražnji kraj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:57