VIDEO

Ovo se zove peh: U čudnoj nesreći Toyotu Camry pogodila dva ‘odmetnuta‘ kotača

Sreća u nesreći je što su oba kotača promašila kabinu, što je dobra vijest za vozača, iako su udarci mogli aktivirati zračne jastuke

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Na društvenim mrežama se pojavila snimka čudne nesreće u kojoj su vozača Toyote Camry pogodila dva kotača. Snimka je izvorno objavljena na Redditovoj popularnoj stranici "IdiotsInCars", a video osim same nesreće pokazuje i razornu moć kotača nakon što se oni "odmetnu" od vozila.

Čini se da Camry čeka da skrene desno na semaforu, nakon što odjednom u kadar ulazi prvi kotač koji udara u Camryjevu stražnju četvrtinu. Dok vozač, nedvojbeno preplašen onime što se sad dogodilo, pokušava ubrzati naprijed, drugi kotač udara u prednju četvrtinu. Videozapis možete pogledati OVDJE.

Sreća u nesreći je što su oba kotača promašila kabinu, što je dobra vijest za vozača, iako su udarci lako mogli aktivirati zračne jastuke. Teško je znati što se točno dogodilo s vozilom koje je kotače izgubilo, no čini se da se radio o kamionetu, iako je kvaliteta videozapisa vrlo loša zbog čega je to teško znati. On ulazi u kadar u procesu gubitka stražnjeg kotača, pa gubi kontrolu nakon čega gubi i lijevi stražnji kotač.

Nemoguće je reći je li neka nevidljiva treća strana doprinijela incidentu, ili kotači na kamionetu jednostavno nisu bili pravilno pričvršćeni. U svakom slučaju, žao nam je vozača Camryja koji je samo gledao svoja posla kad su mu odmetnuti kotači uništili automobil, ali i njegov dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:28