majka iz pakla

Pogledajte kako ova žena prevozi sina u otvorenom prtljažniku auta: Prijeti joj do 20 godina robije

Majka je rekla policiji da je dijete stavila u prtljažnik kao bi pridržavao dječji krevetić na autocesti

Prevozi dijete u prtljažniku

 X screenshot

Činjenica je da sportski coupe automobili s dvojim vratima uopće nisu pogodni za ljude s djecom jer su nepraktični, no to uopće nije neki problem za jednu majku. Naime, žena u Georgiji (SAD) suočava se s optužbama za nesmotreno ponašanje i kršenje pravila sigurne vožnje nakon što je autocestom u prtljažniku sportskog Dodgea Challengera prevozila vlastito dijete s otvorenim prtljažnikom.

Netko je to snimio, snimka je ubrzo postala viralna pa se policija uključila u potragu, a ženu je pronašla u njenom domu. Policajci su je uhitili, a nakon pritvora je puštena i čeka datum suđenja, prenosi CNN.

Na kratkoj snimci objavljenoj na društvenoj mreži X vidljivo je da je dijete u otvorenom prtljažniku automobila zajedno s pokretnim dječjim krevetićem.

Uz pomoć sustava kamera "Flock", policija je pronašla vozilo i dodatne snimke na kojima se vidi kako žena doista vozi s djetetom u prtljažniku. Iskoristili su podatke o registarskim pločicama kako bi identificirali vlasnicu te su je i uhitili 27. veljače. Prema policijskom izvješću, 12-godišnje dijete stavila je u prtljažnik kako bi njime učvrstila kolijevku u prtljažniku. Nevjerojatno... Nije iznenađujuće da policija nije blagonaklono gledala na ovaj potez pa ne čudi ni uhićenje.

Sada je član obitelji preuzeo skrbništvo nad dječakom, no policija još nije potvrdila terete li je za nesavjesno ponašanje u smislu prekršaja, ili kaznenog djela.

U slučaju prvog, maksimalna kazna je 12 mjeseci zatvora i novčana kazna od 1000 dolara. U slučaju potonjeg, žena bi mogla dobiti do 20 godina zatvora. Podsjetimo, policija u SAD može ovo nazvati kaznenim djelom kao i u slučajevima vožnje u pijanom stanju, vožnje ekstremno velikom brzinom, ili korištenja vatrenog oružja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:32