AKTUALNO

Pokretat će ga V12: Purosangue, Ferrarijev prvi SUV, bit će predstavljen 13. rujna

Ferrari je u svibnju potvrdio da će Purosangue dobiti V12 u svojoj potrazi da dokaže da je novi SUV, zapravo, pravi Ferrari

Ferrari Purosangue najava

 Twitter Screenshot

Bez obzira što mislite o ideji SUV-a sa znakom propetog konja, Ferrari Purosangue dolazi, i to uskoro. Premijera će se održati 13. rujna, a do tada, Ferrari je objavio isječak sa zvukom V12 motora koji će ga pokretati.

Ferrari je u svibnju potvrdio da će Purosangue dobiti V12 u svojoj potrazi da dokaže da je novi SUV, zapravo, pravi Ferrari. Ferrari je čak otišao toliko daleko da je Purosangue nazvao "Ferrari Utility Vehicle" umjesto sportskim terenskim vozilom kako bi ga izdvojio od, recimo, Honde HR-V ili Lexusa RX.

Službeni detalji su još uvijek oskudni, ali barem imamo datum premijere. Osim toga, dobili smo video sa zvukom sa zatamnjenom fotografijom prednjih svjetala. Nakon što smo povećali osvjetljenje na slici, dobili smo datum predstavljanja prvog SUV-a iz Maranella.

Ipak, već smo vidjeli dosta stilskih značajki zahvaljujući raznim promatračima i špijunskim fotografijama koje pokazuju nisko spuštenu karoseriju crossovera s četiri vrata, kao i stražnji prozor u stilu fastbacka poput Cayenne Coupea i prikladno dugačku haubu za V12.

image

Ferrari Purosangue najava

Twitter Screenshot

Testni automobili pokazali su nešto veću visinu od većine Ferrarija, ali ne očekujte da će Purosangue biti off-road zvijezda. Očito je zamišljen kao obiteljski Ferrari za cestu. Srećom, nećemo morati pričekati dugo prije nego što vidimo ostatak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:30