Zgodna ideja

Pretvorite bilo koji bicikl u električni pomoću ovog pristupačnog kompleta za konverziju

Sve što trebate učiniti je pričvrstiti komplet na nosač sjedala i vrtjeti pedale kao da se vozite po ravnoj površini

Livall Pikaboost

 Livall

Definitivno se može reći da su e-bicikli najveća evolucija u svijetu bicikala otkako izumljeni. Naravno, biciklistička tehnologija općenito je napredovala velikim koracima tijekom nekoliko stoljeća koliko postoji.

Međutim, s današnjim brojem električnih bicikala počeli smo viđati dvotočkaše u svim vrstama oblika i veličina.

Nepotrebno je reći da vas nabava najblistavijeg, tehnološki najnaprednijeg e-bicikla na tržištu može koštati više od potpuno novog automobila.

Međutim, bez brige, jer s druge strane spektra, postoje načini da ipak vozite električni bicikl čak i ako ste na ograničenom budžetu.

Livallov PikaBoost komplet za pretvorbu savršen je primjer ove vrste tehnologije. Za samo 600 dolara (4500 kuna), odnosno 300 dolara (2260 kuna) ako iskoristite promotivnu ponudu za rano prijavljivanje – možete pretvoriti bilo koji stari bicikl u e-bicikl jednostavnim pričvršćivanjem ove stvari na nosač sjedala.

Livall PikaBoost svakako ima neke prednosti u stvarnom svijetu osim svoje pristupačne cijene.

Primjerice, idete na vožnju biciklom i očekujete dugačak, dosadan uspon na kojem biste radije sjedili. Sve što trebate učiniti je pričvrstiti ovu stvar na nosač sjedala i vrtjeti pedale kao da se vozite po ravnoj površini.

image

Livall Pikaboost

Livall

Uređaj bi trebao biti dobar za udaljenost od oko 30 kilometara s jednim punjenjem, što i nije loše, kad se sve uzme u obzir.

Osim toga, činjenica da teži samo tri kilograma znači da ga lako možete spremiti u ruksak kada nije u upotrebi. Procjenjuje se da će punjenje trajati oko tri sata, a PikaBoost dolazi s ugrađenim stražnjim svjetlom i izvrsnim USB punjačem koji vam omogućuje da napunite svoj telefon dok se vozite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 14:58