OBEĆANJE?

Rimac objavio video EVO Magazina pa poručio hejterima: ‘Ne brinite, s Neverom ćemo napasti i Nürburgring‘

Fantastičan video usporedbe dva bolida na cesti okruženoj goleti otoka Paga i morem bio je povod za Matin post

Chiron, Nevera, Mate Rimac

Mate Rimac je danas je na svom Facebook profilu objavio video ultimativnog testa dva hiperautomobila Rimac Nevere i Bugattija Chirona Super Sport, čuvenog automobilskog magazina EVO.

Pritom se u dužem postu osvrnuo na kompleksnost izrade takvih automobila te razvojnog i proizvodnog procesa iza njih, pri čemu je opisao put Nevere u posljednjih 5,6 godina, te kako je vrlo zadovoljan rezultatom.

Objasnio je i da mu je bilo vrlo bitno kako će Neveru ocijeniti Chris Harris iz Top Geara, baš kao i sadašnja osvrt automobilskog novinara Stevea Sutcliffea iz EVO magazina. Prilog o dva hiper automobila snimljen je na državnoj cesti D-106 na otoku Pagu koju u video prilogu EVO Magazina nazivaju "Koloseumom brzine", "domom Rimac Nevere" i "jednom od najboljih vozačkih cesta na svijetu".

Rimac je zadovoljan recenzijom napisao kako je to tek početak jedne velike priče, ali se obratio i "hejterima" s rečenicom: "Često mogu vidjeti kako naši dragi sugrađani i ‘prometni stručnjaci‘ pišu da je Nevera smeće koje ne može skrenuti, koja ‘ide samo ravno‘, gov** sklepano od kineskih dijelova (dok zapravo, doslovno nema niti jednu komponentu iz Kine u sebi koja je veća od otpornika). Mislim da su Chris Harris, Steve Sutcliffe i deseci drugih internacionalnih novinara, koji su auto actually vozili (a ne samo vidjeli preko ekrana), bolji za donošenje takvih zaključaka. Znam, znam - kad je tako dobar, postavite vrijeme na Nürburgringu. Budemo, ne brini, budemo."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:22