oduševljeni vožnjom

Video: Supercar Owners Circle karavana gostovala na ‘filmskoj‘ cesti D-106 na otoku Pagu

Cesta je već godinama "kulisa" za snimanje automobilskih promo materijala, ali još nikad nije ugostila toliko hiper auta istodobno

Supercar Owners Circle

Nakon dva zakazana javna pojavljivanja u Zagrebu ispred Zagrebačke katedrale te na pisti ZTC-a u Velikoj Gorici u petak i subotu, karavana najrjeđih super i hiper automobila, na ovogodišnjoj vozačkoj avanturi od 1000 kilometra - Supercar Owners Circle Croatia 2022, jučer se autocestom A1 uputila prema Šibeniku gdje su sudionici noćili.

image

Supercar Owners Circle

Šezdesetak hiper automobila iz 22 zemlje svijeta od kojih su neki pravi unikati poput Bugattija La Voiture Noire vrijednog 17,6 milijuna eura, danas su iz Šibenika stigli do čuvene Državne ceste D-106 koja prolazi otokom Pagom i vozili od Paškog mosta do trajektnog pristaništa Žigljen.

Kako smo doznali, vožnja fenomenalnom panoramskom cestom gdje su snimani promo materijali za mnoge automobile pa tako i za Rimac Neveru, sudionicima se jako svidjela, a brojni ljubitelji automobila s Paga, ali i svih dijelova dvije županije koje presijecaju otok, kao i turisti itekako su imali što za vidjeti. Vjerojatno samo jednom u životu toliko skupih i rijetkih automobila na jednom mjestu.

image

Supercar Owners Circle

Zvonimir Jurčić

Nakon pauze na najpoznatijoj party destinaciji u Hrvatskoj - plaži Zrće, karavana se nakon trajektnog prijevoza Žigljen-Prizna vratila magistralom i autocestom u Šibenik.

Vožnju su popratile sjajne vremenske prilike pa tako danas na otoku Pagu dobrog raspoloženja među oktanskim ovisnicima u ekskluzivnim bolidima, kao i onih uz cestu nije nedostajalo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:57