STIGLA I NEVERA

Rimac se na Facebooku javio iz garaže Esplanade: ‘Ovdje ima 100 milijuna eura vrijednosti auta!‘

Sutra sudionici kreću do HNK, potom na stazu ZTC-a u Veliku Goricu gdje će sigurno biti vruće na asfaltu
RImac Nevera na SOC
 Mate Rimac facebook

"Ovdje je jedno 100 milijuna eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila s prosječnom vrijednosti od 1.2 milijuna dolara po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi - što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo sto ponuditi" - napisao je Mate Rimac, Šef hrvatske kompanije Bugatti Rimac na svom Facebook profilu.

Nema sumnje, drago mu je da je ovakva jedna ekskluzivna karavana poput Supercar Owners Circlea stigla u Hrvatsku.

Objavio je i nekoliko fotografija snimljenih na famoznom "minus 3" garaže u Importanne Centru gdje su u prostoru koji koristi hotel stigli deseci super ekskluzivnih automobila uključujući i njegovu Neveru, a koju su jučer u večernjim satima opsjedali brojni znatiželjnici, ljubitelji automobila svih generacija. Pristup je bio ograničen za javnost jer službeni dio počinje danas.

Sudionici kreću u koloni zagrebačkog HNK gdje će svi zainteresirani moći razgledati sve automobile i potom na stazu ZTC-a u Veliku Goricu gdje će sigurno biti vruće na asfaltu.

Dalje, ova super ekskluzivna karavana nastavlja prema Opatiji i potom Malom Lošinju gdje završava ova trodnevna avantura najbogatijih svjetskih vlasnika rijetkih i skupocjenih sportskih automobila... Nema sumnje, ovakva ekipa auto entuzijasta čiji automobili na jednom mjestu djeluju gotovo pa kao nadrealna slika još nije posjetila Hrvatsku i nadamo se da će im dvodnevni "road trip" našom zemljom pred njema biti iskustvo za pamćenje i da će se rado vraćati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 05:49