i terminator griješi

Schwarzenegger mislio da krpa rupu u asfaltu ispred kuće. Grad: ‘To uopće nije rupa, već servisni rov!‘

‘Ova lokacija nije rupa. To je servisni rov koji se odnosi na aktivan, dopušten rad‘, rekli su iz grada Los Angelesa

Servisni rov

 Twitter Screenshot

Nijedno dobro djelo ne prolazi neprimijećeno, kažu, a Arnold Schwarzenegger to vjerojatno uči na svoju neugodu. Nakon videa kojeg je objavio u kojem popunjava "rupu" na cesti, pokazalo se da je gradskim ekipama možda samo stvarao probleme, umjesto da im je pomogao.

To je zato što, prema riječima gradskih dužnosnika, smetnja na cesti u koju je ulijevao asfalt nije zapravo bila rupa. Naime, to je bio servisni rov koji je bio važan za radove koji su se tamo izvodili.

"Ova lokacija nije rupa", rekao je glasnogovornik grada Los Angelesa za NBC. "To je servisni rov koji se odnosi na aktivne, dopuštene radove koje na lokaciji izvodi tvrtka SoCal Gas, koja očekuje završetak radova do kraja svibnja".

Sada kada ekipe SoCal Gasa moraju ponovno iskopati rupu, možda će morati malo pomaknuti tu procjenu. Bez obzira na to, grad je rekao da će, kao i sa svim sličnim projektima koji utječu na njegove ulice, ekipe popraviti područje nakon što završe posao.

Kao što se može vidjeti u videu koji je Schwarzenegger objavio na Twitteru i Facebooku, "rupa" koju je popunio bila je izrazito pravokutna, s ravnim stranicama. Retrospektivno, to je možda bio prvi nagovještaj da to nije uzrokovano prirodnom erozijom.

image

Arnold Schwarzenegger

Twitter Screenshot

U svojoj objavi na društvenim mrežama Schwarzenegger, koji je bivši guverner Kalifornije, napisao je da je tjednima tražio od grada da popravi rupu kada je odlučio uskočiti. Iako nije bio u pravu u vezi s uzrokom ovog poremećaja na cestama, Los Angeles je ovog proljeća bio pogođen velikim brojem rupa, djelomice i zbog kasnih zimskih oluja.

U videu je tvrdio da "to morate učiniti sami", ali grad je rekao da su njegove ekipe popunile 17.549 rupa između 30. prosinca i 6. travnja. Također je napomenulo da očekuje dovršetak popravka svih 19.692 zahtjeva za popravak koje je primio do kraja travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 19:17