NASTAVAK PRIČE

Sjećate se reklame sa staricom koja prodaje svoj Golf 3? Čini se da joj je nedostajao...

Nova reklama, koja je ugrađena na vrhu ove stranice, počinje od trenutka kada su se otac i sin odvezli s kolnog prilaza

Volkswagen Golf 3

 YouTube Screenshot

Volkswagen je upravo objavio nastavak svoje reklame iz 2010. godine, ali s obratom koji odgovara trenutnoj priči o prelasku na električna vozila.

Možda se sjećate - stara reklama prikazuje staricu kako prodaje svoj voljeni Volkswagen Golf tinejdžeru. Otac tinejdžera zadovoljno pregledava rabljenu "Tricu", a možemo vidjeti i sjećanja starice koja se nesigurno zabavlja s automobilom. Oglasom se htjela pohvaliti pouzdanost Golfa.

Nova reklama, koja je ugrađena na vrhu ove stranice, počinje od trenutka kada su se otac i sin odvezli s kolnog prilaza. Gospođi počinje nedostajati njen stari Golf, i osjeća se loše zbog prodaje automobila - čak ga je dala tetovirati na ruku u znak sjećanja na svoj stari crveni hatchback.

Zatim je slučajno naišla na VW ID.4 GTX u salonu i odlučila ga isprobati... doslovno. VW-ov slogan "Vratite energiju" sasvim se lijepo uklapa u ovu temu. Očito, VW želi promovirati da se možete zabaviti i uz njegove električne automobile, točnije ID.4 GTX i ID.5 GTX, kao i s onima koje pokreću motori s unutarnjim izgaranjem. Kao inačica njemačkih električnih vozila visokih performansi, nismo iznenađeni ovim potezom.

VW ID.4 GTX ima dva motora, po jedan na svakoj osovini, koji proizvode ukupno 300 KS (220 kW) i 470 Nm okretnog momenta. Može dohvatiti stotku za 6,2 sekunde, na putu do najveće elektronički ograničene brzine od 180 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:34