VIDEO

Snimljena kako se u pokušaju bijega zabija u automobil nakon što je izazvala nesreću!

Registarska oznaka i postupci žene su uhvaćeni videom, stoga ostaje upitno koliko je njen pothvat bio pametan
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Ludi pokušaj bijega s mjesta nesreće snimljen je nedavno u Friscu u Teksasu. Sve se dogodilo 24. srpnja na parkiralištu, nakon što je vozačica svojim automobilom udarila Hyundai Sonatu koja je prolazila iza nje.

Normalna stvar za učiniti nakon što nekoga udarite na parkiralištu je ispričati se i razmijeniti podatke o osiguranju. Međutim, vozačica je odlučila izaći iz automobila i vikati na muškarca kojeg je upravo udarila. Nakon što je od muškarca tražila da pomakne svoj auto, vraća se u svoju Toyotu Camry, i zatim se ponovno zabija u njega ne bi li sebi oslobodila put za bijeg.

Vozačica to čini nekoliko puta, nakon čega muškarac pokušava urazumiti rastrojenu vozačicu. Ona tada ponovno izlazi kako bi ponovno vikala na muškarca, pa zatim opet nastavlja u svojim planovima kako bi pobjegla s mjesta nesreće. Konačno, uspješno gura Sonatu s puta, istrgnuvši joj prednji branik.

Muškarac i dalje stoji iza njenog Camryja, a svjedoci mu viču da se makne s puta jer ženu očigledno nije briga hoće li ga pregaziti. Vozač Sonate gotovo pada na tlo, međutim, njegovi napori bili su uzaludni jer je vozačica Camryja uspjela pobjeći s mjesta nesreće.

image
Screenshot incidenta
YouTube Screenshot

Registarska oznaka i postupci žene su uhvaćeni videom, stoga ostaje upitno koliko je njen pothvat bio pametan. Nismo saznali je li je policija uhvatila, ali čekaju ju brojne optužbe, uključujući napuštanje mjesta nesreće i nesmotrenu vožnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:24