VIDEO

Stariji, ali ne nužno i mudriji: Nova najava ‘The Grand Toura’ puna je ‘čudnih‘ francuskih auta

Od bacanja Citroëna Berlinga s litice do utrkivanja s nekim starim vrućim hatchbackovima – uključujući izvorni Renault Megane RS...

The grand tour

 Youtube screenshot

Naš omiljeni trojac, koje smo obožavali gledati u 'Top Gearu', sada kreće u Francusku kako bi provjerio neke od domaćih automobila, koji su poznati po tome što su među najčudnijima u industriji. Odašiljajući snažnu vibru starog Top Geara, najava počinje s 'letećim' Citroënom C3 Plurielom i uključuje puno kaosa i razaranja.

Od bacanja Citroëna Berlinga s litice do utrkivanja s nekim starim vrućim hatchbackovima – uključujući izvorni Renault Megane RS, čini se da se 'Carnage a Trois' usredotočuje na automobile više od bilo kojeg drugog specijala Grand Toura u posljednje vrijeme. Oni koji se pitaju kakav se čudni automobil s propelerom pojavljuje u 28. sekundi najave, riječ je o Leyat Helici, znanoj i kao 'Avion bez krila'.

image

The Grand Tour: Carnage A Trois (najava)

YouTube Screenshot

Najava nam daje dojam da je jedan od automobila istaknutih u specijalu ljupki Citroën SM, koji je, naravno, jedan od najzanimljivijih automobila ikada napravljenih od strane francuske kompanije. Uz to, iz kojeg god razloga bilo, čini se da Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond dižu u zrak BMW serije 5 Touring E61 generacije. To očito nije francuski automobil, pa nas zanima što stoji iza eksplozije.

image

The Grand Tour: Carnage A Trois (najava)

YouTube Screenshot

Osim što obilaze prekrasan krajolik, momci odlaze i u grad gdje 'Hamster' nije baš oprezan dok parkira Scenica. Priznaje da mu se sviđa SM i želio bi ga posjedovati, a Clarksonu je također posebno drag neobično dizajnirani sportski coupe iz 1970-ih. 'The Grand Tour Presents: Carnage A Trois' bit će dostupan na Amazon Primeu od 17. prosinca još ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:57