KAKAV AUTO!

Foto: Umjesto Oskara, Denzel Washington ispolirao svoj Porsche 993 Turbo i stavlja ga u prodaju

Ispod poklopca motora nalazi se 3,6-litreni šestcilindrični boxer s dvije turbine s oko 410 KS i 540 Nm okretnog momenta

1997. Porsche 911 Turbo

 Bring A Trailer

Nakon što je izgubio od Willa Smitha na 94. dodjeli Oskara u kategoriji za najboljeg glumca u glavnoj ulozi, Denzel Washington će uskoro izgubiti drugačiju vrstu vrijednost posjeda. Naime, glumac je na prodaju stavio svoj Porsche 911 Turbo iz 1997. godine na Bring A Trailer aukcijsku platformu.

image

1997. Porsche 911 Turbo

Bring A Trailer

Crni 911 Turbo glumac je kupio novog i s njime prešao samo 30.000 kilometara. Međutim, čak i s malom kilometražom, Washington ga je odlučio temeljito očistiti kod I AM Detailinga.

Za početak, donja strana je vraćena je u "izložbeno stanje" bez oštećenja originalne boje ili podloge. Godine prljavštine nestale su u samo nekoliko sekundu, a aluminijske komponente ovjesa transformirane su iz zapečeno prljavih u nevjerojatno čiste.

Zaštitni sloj na stražnjem blatobranu je skinut parom, nakon čega imamo priliku vidjeti kako je nezaštićena boja izblijedjela tijekom godina. Kako bi se boja korigirala, staklo i sitni detalji su zaštićeni ljepljivom trakom, nakon čega je površina ispolirana za zrcalni sjaj.

Komponente kao što su prednja i stražnja svjetla su uklonjena radi poliranja, te je postavljen novi zaštitni sloj boje.

image

1997. Porsche 911 Turbo

Bring A Trailer

U kabini su sjedala usisana, očišćena i zaštićena Swisswax Leather Milk premazom.

Naplatci također dobivaju tretman, kao i set novih guma. Na kraju procesa, Porsche izgleda čisto i uglađeno. Nažalost, Denzel još neće dugo biti vlasnik, jer je aukcija već dosegla nevjerojatnih 315.000 dolara (2,14 milijuna kuna).

image

1997. Porsche 911 Turbo

Bring A Trailer

Za podsjetnik, ispod poklopca motora nalazi se 3,6-litreni šestcilindrični boxer s dvije turbine koji na kotače šalje oko 410 KS i 540 Nm okretnog momenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:18