LOŠ DAN NA POSLU

Video: Djelatnik službe za parkiranje se pravio važan pa zabio skupocjeni LaFerrari u skutere

Predaja ključeva vašeg automobila službi za parkiranje uvijek nosi svoje rizike. Vlasnik LaFerrarija se u to uvjerio iz prve ruke

Ferrari LaFerrari

 YouTube Screenshot

Predaja ključeva vašeg automobila službi za parkiranje uvijek nosi svoje rizike, toliko da bismo se oklijevali to učiniti s automobilom koji vrijedi manje od desetak tisuća eura. Nedavno se u Monaku vlasnik jednog LaFerrarija iz prve ruke uvjerio koliko stvari mogu poći po zlu.

Video je snimio YouTuber G-E Supercars i on u početku prikazuje djelatnika službe za parkiranje kako parkira hibridni hiperautomobil vrijedan više milijuna dolara uz rub ceste i preko pješačkog prijelaza.

U početku se sve čini u redu, i nakon što je neko vrijeme sjedio u autu, djelatnik službe za parkiranje izlazi van. Možemo čuti da motor još radi i samo nekoliko trenutaka kasnije, LaFerrari počinje ubrzavati naprijed.

Djelatnik službe za parkiranje skače natrag u auto i koči, ali tek nakon što se Ferrari zabio u skutere koji su bili parkirani ispred njega. Pritom je automobil zamalo udario tipa koji ga je fotografirao.

Vlasnik LaFerrarija je svjedočio cijeloj situaciji i može se čuti kako on viče: "Jesi li glup!?", prije nego što govori djelatniku službe za parkiranje da izađe iz automobila.

image

Ferrari LaFerrari

YouTube Screenshot

Snimka vožnje LaFerrarija nakon incidenta pokazuje da je uspio izbjeći ozbiljnu štetu, ali će i dalje trebati neke skupe popravke kako bi mu vratio stari sjaj. Na prednjem spliteru od karbonskih vlakana može se vidjeti niz ogrebotina, a one su vidljive i drugdje na prednjem braniku, uključujući područje uz prednje svjetlo na vozačevoj strani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:09