IZVAN ZAKONA

Video driftanja BMW-om E28 s V8 motorom pokazuje kako nije pametno voziti javnim prometnicama

Nema sumnje da vozač zna što radi, ali u budućnosti bi vjerojatno bilo dobro da se počne natjecati u odobrenim drift događajima

BMW Serija 5 E28

 YouTube Screenshot

BMW Serije 5 generacije E28 je možda stariji od 40 godina, ali gdje je volje, postoji i načina. Čini se da je ovaj videozapis snimljen u Poljskoj i prikazuje vozača modificirane Serije 5 kako drifta automobilom po javnim cestama. Podrazumijeva se da je to protuzakonito i vrlo opasno, ne samo za vozača nego i za gledatelje koji se mogu vidjeti kako stoje sa strane ulice. Uz ovo rečeno, još uvijek je zabavno za gledati.

Nismo sigurni o kojoj je točno varijanti E28 riječ, ali znamo da je opremljena V8 motorom. Automobil također ima hidrauličnu ručnu kočnicu, što omogućuje da lako zabaci rep automobila i krene "po boku". Sve je snimljeno po noći kada je na cesti bilo relativno malo automobila, a tijekom njega vozač drifta kroz raskrižja, uz rampe i izvan njih.

image

BMW Serija 5 E28

YouTube Screenshot

Osim očitih modifikacija koje su napravljene na E28, također je završen novom nijansom, spušten je i ima druge naplatke. Nema sumnje da vozač zna što radi, ali u budućnosti bi vjerojatno bilo dobro da se počne natjecati u odobrenim drift događajima, umjesto da ovako vozi po ulici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:40