GDJE JE GRANICA?

Video: Jeste li ikad vidjeli glupu auto vratolomiju? Ako niste pogledajte ovaj video s Teslom

Nevjerojatno je do koje su razine opasnosti spremni ići pojedinci kako bi njihove vratolomije završile na društvenim mrežama

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Nakon što je ova vratolomija postala viralna, policija Los Angelesa nudi novčanu nagradu za informaciju o vozaču iznajmljene Tesle koji se u nedjelju rano ujutro sudario u dva automobila prije nego što je pobjegao.

To i ne čudi, jer vidjeli smo neke prilično lude i glupe auto vratolomije na internetu, ali ova sigurno zaslužuje biti na užem popisu najglupljih. Naime, nakon što je u subotu navečer napustio susret vlasnika Tesla modela u Los Angelesu, vlasnik Modela S odlučio je zadiviti publiku skokom pri punoj brzini u jednoj stambenoj ulici.

YouTuber Alex Choi sve je snimio i podijelio je videozapis susreta Tesla modela i potom vratolomije koja je završila nekontroliranim udarom. "Susret je prošao bez ikakvih incidenata i ovaj tip mi je htio pokazati mjesto gdje je prethodno youtuber David Dobrik skočio sa svojom Teslom Model X" rekao je Choi.

Na iznenađenje nikog, osim osobe za volanom, Model S je visoko poletio, aterirao te se zanio i udario u kante za smeće iz susjedstva prije nego što se zaustavio u Subaru Foresteru. Prema Choiu koji je prišao automobilu nakon skoka, nitko u Tesli nije ozlijeđen, uključujući i mačku koja je bila u automobilu.

Gledajući ovaj video nije teško zaključiti kako je ovaj incident mogao lako završiti u suzama za sve uključene - od vozača i putnika do momaka koja snimaju sa svojim mobilnim uređajima sa strana, ali i stanara susjednih kuća.

Nevjerojatno je do koje su razine gluposti spremni ići pojedinci kako bi njihove vratolomije završile na društvenim mrežama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:29