AKTUALNO

Video: Ken Block potpisao za Audi! Radit će na električnim automobilima!

Osim ‘ekskluzivnih projekata u području električne mobilnosti, ostaje nejasno što će još sve proizaći iz partnerstva
Partnerstvo Ken Blocka s Audijem
 Audi

Ken Block i Audi danas su najavili novo partnerstvo videozapisom koji počinje vožnjom u nekim klasičnim automobilima, a fokus će se staviti na električna vozila. Na videozapisu objavljenom danas Ken Block gleda neke od najpoznatijih modela njemačkog proizvođača.

Doista, Audi navodi kako je Block dobio neko vrijeme u Audiju Sport quattro S1, Audiju V8 quattro iz DTM-a i Audi e-tron Vision Gran Turismo. Osim toga, vozač poznat po tome što je skrenuo pozornost svijeta na Gymkhanu dobio je malo vremena i u Audiju RS- e-tron GT-u. Što se tiče toga, nadamo se da ćemo uskoro vidjeti snimke.

image
Partnerstvo Ken Blocka s Audijem
Audi

‘Audi je marka koja je rasplamsala moju strast prema automobilskom sportu. Izuzetno sam uzbuđen što započinjem ovo novo poglavlje. Zajedno ćemo razvijati inovativne projekte i pomicati granice električne mobilnosti‘, rekao je Block u priopćenju.

image
Partnerstvo Ken Blocka s Audijem
Audi

Audi RS e-tron GT me zaista iznenadio. Dizajn je izvrstan s velikom pažnjom prema detaljima i savršenom završnom obradom. Doživljaj u vožnji je nevjerojatan: automobil je nevjerojatno brz i vrlo dobro se upravlja. Težište je vrlo nisko pa možete brzo promijeniti smjer‘, kaže Block.

image
Partnerstvo Ken Blocka s Audijem
Audi

Osim ‘ekskluzivnih projekata u području električne mobilnosti, ostaje nejasno što će još sve proizaći iz partnerstva. Pretpostavljamo neke videozapise o vožnji s visokim performansama i Blockom za upravljačem.

image
Partnerstvo Ken Blocka s Audijem
Audi

‘Ken Block dijeli našu ljubav prema performansama. On ima sposobnost nadahnuti ljude. Svojim progresivnim razmišljanjem pratit će nas na našem putu u elektrificiranu budućnost. Dobrodošao u tim!‘, rekao je Henrik Wenders, šef Audi brenda.

image
Partnerstvo Ken Blocka s Audijem
Audi

Block je poznat po svojoj suradnji s Fordom i stvaranju snažnih kaskaderskih automobila za spotove Gymkhane. U siječnju je najavio kako planira završiti suradnju nakon čak 11 godina, a odlazak od Hoonicorna, koji je zahtijevao da nosi zaštitu za disanje, do električne mobilnost mogla bi biti dobra promjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:10