ZABAVILO SE MNOŠTVO

Video: Policajci parkirali u pješačkoj zoni, a tada ih je zadesila neviđena ‘smola‘!

‘Nakon što su policajci izašli iz vozila, stupovi su se podigli i automobil im se zaglavio. Prolaznici su vrištali od smijeha‘
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Uvijek je važno provjeriti gdje parkirate svoj automobil, najviše kako bi se izbjeglo nepropisno parkiranje koje vam može 'zaraditi' veliku kaznu. Međutim, u slučaju ovih policijskih službenika, nemar pri parkiranju dovelo je do oštećenja njihovog automobila.

Naime, sve se dogodilo u Leedsu u Velikoj Britaniji, gdje su policajci parkirali svoj Peugeot 308 na, kako su mislili, sigurnom mjestu. Ubrzo nakon toga, svjedoci su čuli glasan zvuk, a zatim vidjeli kako je prednja strana Peugeota uzdignuta u zrak. Za sve su bili krivi stupići na cesti koji se protežu i uvlače kako bi blokirali pločnik od automobila.

Jedan od svjedoka, ulični prodavač Saul Webster, kamerom je zabilježio incident. Za lokalne medije Saul je rekao: 'Zaustavili su se kako bi premjestili prodavače začina, a nakon što su izašli iz vozila, stupovi su se podigli i automobil im se zaglavio. Prodavači su vrištali od smijeha'. Pretpostavljamo da su i ljudi iz ekipe zaduženi da vrate Peugeot na tlo imali osmijehe na licu dok su se bavili incidentom.

Glasnogovornik policijske uprave rekao je da će se vozilo pregledati i popraviti prije ponovne uporabe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 14:56