TUNING

Vorsteiner predstavio tuning kit za novi M3 i M4: Ogromni ‘bubrezi‘ sada ne izgledaju tako loše

Vorsteiner je standardnu rešetku zamijenio rešetkom s velikom središnjom šipkom koja ju dijeli na četiri segmenta

Vorsteiner BMW M3

 Precision Sport Industries

Tuning kuća Vorsteiner upravo je predstavila niz nadogradnji za novi BMW M3 i M4, koji su, otkako su prvi put predstavljeni, izazvali podijeljena mišljenja oko dizajna.

Modifikacije počinju na prednjem djelu za kojeg je tuner razvio novu rešetku. Razlog tomu je bila činjenica da se zapravo vrlom malom broju ljudi sviđala standardna rešetka na M3/M4, pa ju je Vorsteiner zamijenio i izradio rešetku s velikom središnjom šipkom, podijelivši je na četiri segmenta i bavarskim jurilicama malo tradicionalniji, ali još uvijek agresivni izgled.

image

Vorsteiner BMW M3

Precision Sport Industries

Novi dizajn prednje maske pomalo podsjeća na njemačku verziju Dodgeove maske s 'križićem'. Prednja rešetka dostupna je u plastici za 900 dolara (5963 kune) ili u karbonskim vlaknima za 1500 dolara (9939 kuna).

image

Vorsteiner BMW M3

Precision Sport Industries

Uz to, kao nadopuna redizajniranoj rešetki je prednji razdjelnik od karbonskih vlakana koji se lako pričvršćuje na standardni branik M3/M4. Ovaj će razdjelnik kupce koštati 2395 dolara (15.869 kuna).

image

Vorsteiner BMW M3

Vorsteiner

Ostale nadogradnje uključuju bočne pragove od karbonskih vlakana, stražnji difuzor od karbonskih vlakana i stražnje krilo od istog materijala. Cijeli komplet može se kupiti po cijeni od 8684 dolara (57.540 kuna), ili se dijelovi mogu naručiti pojedinačno.

image

Vorsteiner BMW M3

Vorsteiner

Vorsteiner je također razvio set novih VP-X kovanih naplataka za M3 i M4 dostupnih u veličinama 20x9, 20x10.5, 21x10 i 21x11. Tuner je također u fazi razvoja ventilacijske haube od karbonskih vlakana za M duo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 18:19