OSTAO U ČUDU

‘Žao nam je, vaš Lambo je preglasan‘: Poznati YouTuber morao napustiti Nurburgring

Prema videu, Huracan je u potpunosti u tvorničkom stanju, a YouTuber je čak naglasio da je Huracan vozio u STO načinu rada

Lamborghini Huracan STO

 Lamborghini

Lamborghini Huracan predstavljen je 2014. godine. Talijanska marka od tada je ponudila brojne varijante svog V10 automobila, iako je trenutni STO nešto posebno. Naime, Super Trofeo Omologata je kombinacija cestovnog i namjenskog trkaćeg automobila, što ga čini idealnim za vožnju do staze, vožnju po stazi, i zatim vožnju kući.

Odnosno, idealnim ako u pitanju nije Nürburgring, jer čini se da je Huracan poznatog YouTubera Shmeea150 malo preglasan za Nordschleife. On je želio malo provozati svoj novi Huracan STO na Nürburgringu i ponio je gomilu kamera kako bi snimio svoje putovanje. Zapravo je čak i izrazio zabrinutost zbog buke prije nego što je došao.

image

Lamborghini Huracan STO

Lamborghini

Navodno, Nürburgring ima ograničenje od 130 dB, a tijekom njegovog jednog kruga njegov STO se glasao 134 dB. Prema videu, Huracan je u potpunosti u tvorničkom stanju, a YouTuber je čak naglasio da je Huracan vozio u STO načinu rada, što je najtiši način za stazu.

image

Lamborghini Huracan STO

Lamborghini

STO način rada značajno učvršćuje ovjes i upravljanje, a također čini automobil nešto glasnijim. Schmee je želio proći jedan krug u STO načinu, a zatim ga usporediti s Trofeo načinom rada. Nažalost, zaposlenici Nürburgringa su ga u tome spriječili, pa je napustio stazu kako bi testirao Lambo na javnim ulicama gdje ne postoje propisi o zvuku.

image

Lamborghini Huracan STO

Lamborghini

Zaposlenici Nürburgringa su bili prijateljski nastrojeni prema situaciji, objašnjavajući kako je ograničenje buke problem i za ostale tvorničke Lamborghinije. Schmee je također bio ljubazan u vezi incidenta, ali prilikom jednog kruga kojeg je odvozio, 5,2-litreni V10 Je maksimalno iskoristio svojih 640 KS (470 kW).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:38