ATRAKCIJA NA MORU

Zavirite u prvu Lamborghinijevu jahtu: Ovo je Tecnomar Lamborghini 63 s 4000 KS!

Unutrašnjost izgleda kao da je napravljena za zlikovca iz Bondovog filma, a kokpit podsjeća na unutrašnjost Siana
Tecnomar Lamborghini 63
 Lamborghini

Sada je službeno! Jedan od najsnažnijih Lamborghinijevih strojeva nema kotače i nedavno je isporučen svom vlasniku. Tecnomar Lamborghini 63 prvotno je najavljen prošlog ljeta, a riječ je o luksuznoj jahti koja crpi inspiraciju iz modela Sian FKP 37.

image
Tecnomar Lamborghini 63
Lamborghini

Stil jahte nastao je u suradnji između dvije kompanije, te uključuje modernu vanjštinu s tradicionalnim kutnim naglascima, te prepoznatljiva svijetla koja odaju počast konceptu Terzo Milennio. Model usvaja 'supersportsku siluetu' i tvrdi krov inspiriran Lamborghinijevim roadsterima, a kao i kod cestovnih primjerka, osim zaštite od sunca i vjetra jamči i 'iznenađujuću aerodinamiku'.

image
Tecnomar Lamborghini 63
Lamborghini

Unutrašnjost izgleda kao da je napravljena za zlikovca iz Bondovog filma. Kokpit podsjeća na unutrašnjost Lamborghini automobila – tu je digitalna instrument ploča s dvostrukim ekranom i okvirom od karbonskih vlakana, upravljač nalik onom u automobilu, te sjedalo granatirano karbonskim vlaknima.

Straga je smještena spavaća soba s krovnim prozorom i raznobojnim presvlakama koji se inače koriste u Lamborghinijevim automobilima. Spavaća soba uključuje i dva kauča te televizor. Jahta također ima minimalističku kupaonicu i drugu spavaću sobu s dva pojedinačna kreveta. Kupci mogu birati materijale i njihove boje kroz 'Ad Personam' program.

image
Tecnomar Lamborghini 63
Lamborghini

No sada na ono najzanimljivije. Jahtu pokreću dva V12 motora koji proizvode kombiniranu snagu od 4000 KS (2942 kW) i omogućuju maksimalnu brzinu od 60 čvorova (111 km/h) te domet od približno 210 nautičkih milja (389 km) pri prosječnoj brzini od 40 čvorova (75 km/h).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:22