MOJPOSAO

TRAŽITE POSAO? Ovaj tjedan zapošljavaju Atlantic, HPB, Intersport, a traže se farmaceutski tehničari, turistički vodiči i SOS mame i tate!

Ilustracija
 Profimedia, Sciencephoto RM

MojPosao izdvaja oglase na koje se možete prijaviti već danas.

Hotel Labineca nalazi se u Gradacu, popularnom turističkom mjestu na jugu Makarske rivijere, a trenutno zapošljava Voditelja hrane i pića. Imate li VŠS/VSS ugostiteljskog smjera ili SSS ugostiteljskog smjera s 5 godina radnog iskustva od čega minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama, prijavite se na oglas do 5. travnja. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i smještaj po dogovoru.

Stolarija Gojanović je renomirani šibenski proizvođač namještaja, drvene, aluminijske i PVC stolarije. Do 4. travnja imaju natječaj za radno mjesto Tehnolog za Alu i PVC stolariju. Uvjeti su VŠS tehničke struke, poznavanje rada u programima MS Office i AutoCAD te vozačka dozvola B kategorije.

Temperamentum d.o.o. je turističko poduzeće koje već 5 godina vodi uspješan ugostiteljski posao te traži kandidate s izraženim komunikacijskim vještinama za ostvarenje daljnjih ambicioznih ciljeva svoga tima. Govorite li izvrsno engleski i napredno njemački jezik te imate završenu srednju stručnu spremu, prijavite se na oglas za Voditelja apartmanske zgrade do 4. travnja. Poslodavac vam nudi kvalitetne uvjete rada, rad na neodređeno, smještaj, stimulativna primanja, službeni mobitel te mogućnost napredovanja.

Pod okriljem poduzeća INTERSPORT H, d.o.o. u Hrvatskoj posluje The Athlete's Foot - globalni trgovac trendovske sportske obuće i odjeće. Želite li postati dio njihovog tima u Rijeci, prijavite se na oglas Poslovođa/Zamjenik poslovođe. Od kandidata se traži radno iskustvo na sličnom radnom mjestu, informatička pismenost, odgovornost te entuzijazam. Rok za prijavu na oglas je 10. travanj.

Atlantic Grupa u Puli zapošljava Farmaceutskog tehničara. Kandidat mora imati položen stručni ispit, dobro poznavati MS Office, pokazivati samostalnost u radu te biti proaktivan i posjedovati izražene komunikacijske vještine. Na oglas se možete prijaviti do 4. travnja.

U potrazi ste za radnim mjestom koje će Vas ispuniti i dati novu razinu smislenosti u Vašem svakodnevnom radu? SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS mame/SOS tate. Biti SOS mama/ SOS tata je nešto posebno – zvanje koje obuzima i postaje životni izbor usklađivanja osobnih i profesionalnih uvjerenja i vrijednosti. Osnovni uvjeti koje kandidatkinje i kandidati trebaju zadovoljiti su: minimalno četverogodišnja srednja stručna sprema te spremnost na život i rad u SOS Dječjem selu Lekenik ili Ladimirevci. Rok za prijavu na oglas 10. travanj.

Segway City Tour Zagreb zagrebačka je atrakcija turističkog obilaska grada i uskoro otvaraju svoju 12. sezonu! Ako dobro poznajte Zagreb, tečno govorite engleski i tražite dinamičan posao, prijavite se na njihov oglas za Turističkog vodiča/Instruktora. Prednost, ali ne i uvjet su položen ispit za turističkog vodiča, radno iskustvo i poznavanje drugog jezika, a poslodavac nudi plaću od 4 do 6 tisuća kuna. Rok za prijavu na oglas je 6. travanj.

Hrvatska poštanska banka poziva kandidate koji imaju znanje, želju i motivaciju sudjelovati u ostvarenju rekordnih rezultata da se prijave na oglas Pomoćnik voditelja poslovnog odnosa u Sektoru poslovanja s malim i srednjim poduzećima, Regionalni centar Bjelovar. Uvjeti su SSS/VSS, diplomski studij (poželjno ekonomsko usmjerenje), poznavanje MS Office programa, s posebnim naglaskom na MS Excel te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu (najmanje B1/B2 razina). Rok za prijavu na oglas je 9. travanj.

Sport-Bet zapošljava tri Back office administratora za rješavanje korisničkih problema. Uz tečno korištenje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu od kandidata se očekuju poznavanje rada na računalu, izvrsno poznavanje sporta te točnost i predanost radu. Tvrtka zapošljava i deset Poslovnih analitičara za analizu sportskih podataka i upravljanje rizikom, a na oglase se možete prijaviti do 11. travnja.

DevGenii agencija je specijalizirana na eCommerce rješenja, a trenutno je u potrazi za talentiranim pojedincima koji će se pridružiti njihovom timu. Na njihov oglas za PHP Backend Developera možete se prijaviti do 11. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:44