MOJPOSAO

TRAŽITE POSAO? Ovog tjedna zapošljavaju Zagrebačka banka i Pliva, a za jedan posao u Luksemburgu nudi se plaća od preko 5000 eura!

 
Kirchberg Plateau u Luksemburgu, u pozadini zgrada Europskog suda (Sud EU)
 Profimedia, robertharding

MojPosao izdvaja deset poslodavaca na čije se oglase možete prijaviti već danas.

Concept s d.o.o. za trgovinu, usluge i proizvodnju, osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Zagrebu. Kako bi ojačali svoj tim traže lojalne, ambiciozne, fleksibilne osobe koji će se pridružiti tvrtki na poziciji Stolar/ Drvni tehničar/ Monter. Prijave na oglas traju do 18. travnja.

Tvrtka BHS CORRUGATED STROJEVI, zahvaljujući stručnosti, inovativnosti i strasti postala je vodeći svjetski dobavljač postrojenja za valoviti karton. Oko 1900 zaposlenika koncerna omogućuje da se kupce kontinuirano oduševljava perspektivnim idejama i izvrsnim dostignućima. Kako bi zadovoljili buduće zahtjeve tržišta, zapošljavaju se angažirani i kompetentni mladi stručnjaci na pozicijama: Industrijski mehaničar – monter i Elektroničar.

Zagrebačka banka zapošljava Bankarske savjetnike: traže pripravnike, ali i kandidate s iskustvom. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima te aktivno korištenje engleskog jezika, a traži se i izvrsno poznavanje rada u MS Officeu. Mjesta rada su Krk, Pula, Poreč, Split i Zadar, a rok za prijavu je 18. travnja.

Hrvatska farmaceutska kuća Belupo otvorila je više natječaja za radne pozicije u Zagrebu: Specijalist za medicinske poslove i farmakovigilanciju, Stručni suradnik za razvoj poslovanja, Stručni suradnik za farmaceutske poslove te Stručni suradnik za regulatornu informatiku. Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome, a poželjna je potvrda o stupnju poznavanja engleskog jezika, a oglasi traju do 18. travnja.

Franck Grupa među vodećim je prehrambenim kompanijama u regiji, a trenutno zapošljavaju Referenta likvidatora. Imate li VŠS ekonomskog usmjerenja, godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te dobro poznajte Google alate, MS Office aplikacije i aktivno znate engleski jezik, prijavite se na oglas do 18. travnja.

Bit-Art Informatika specijalizirana je za razvoj i implementaciju informatičkih poslovnih rješenja. Zbog širenja poslovanja tvrtka ima potrebu jačanja svojih razvojnih timova pa tako zapošljava Developere na platformama: .Net, Java, Android. Dobrodošli su juniori sa određenom razinom predznanja koji su željni napretka i stjecanja novih znanja i vještina.

Sud Europske Unije Luxembourg zapošljava Pravnika lingvista za hrvatski jezik radi popunjavanja odjela za hrvatski jezik u Glavnoj upravi za višejezičnosti i radi zamjene za privremeno odsutno osoblje u tom odjelu. Minimalni uvjeti su: završeno pravno obrazovanje iz hrvatskog prava i poznavanje jezika s kojih je potrebno prevoditi tekstove.

Prosječna plaća pravnika lingvista u EU, kako je prije nekoliko godina pisao Jutarnji, iznosi 5500 eura mjesečno.

Pliva traži Specijalista za transferne cijene s tri godine radnog iskustva u međunarodnom okruženju te dobrim analitičkim sposobnostima. Očekuje se i odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a rok za prijavu na oglas je 19. travanj.

Poduzeće GRADCONTainter zapošljava Bravara – Montera za izradu i obradu metalnih konstrukcija i profila, pjeskarenje metalnih konstrukcija po potrebi, montažerske radove… Idućih mjesec dana obavljanje rada je u Novskoj do koje je osiguran prijevoz, a po završetku uređenja ureda tvrtka seli u Hrvatski Leskovac. Poslodavac podržava zapošljavanje osoba s identitetom.

Palatin Restoran & caffe traži Konobara za posluživanje hrane i pića. Uvjet je iskustvo u navedenim poslovima, prilagodba timu i želja za napredovanjem. Rad je na određeno, s mogućnošću stalnog zaposlenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:53