MOJPOSAO

TRAŽITE POSAO? Ovog tjedna zapošljavaju Atlantic Grupa, Kaufland, Analyticom, a traže se konzultanti, prodavači, vozači...

 Arhiva

MojPosao izdvaja pregled ponude deset poslodavca koji ovoga tjedna traže zaposlenike.

Tvrtka Mibat iz Samobora je vlasnik naselja Mediteransko selo "San Antonio" u hladovini stoljetnih borova Centralnog parka Soline, nedaleko od plaže. Trenutno ima aktivan oglas za poziciju Recepcionar, a idealan kandidat ima minimalno 1 do 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te aktivno zna barem dva strana jezika (engleski obavezan). Poslodavac nudi osiguran grupni smještaj, naknadu za prijevoz u cijelosti te doručak i topli obrok (ručak ili večera). Zainteresirani kandidati na oglas se mogu prijaviti do 17. travnja.

Tvrtka Major Internacional koja upravlja Luckia Casinima pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group i jedna je od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj. Za rad u casinu u Osijeku traži Zaštitara od kojeg se očekuje poznavanje engleskog jezika te spremnost na fleksibilno radno vrijeme i rad u smjenama. Poslodavac nudi ugodnu radnu okolinu i rad u kvalitetnom timu. Požurite jer je rok za prijavu na oglas 5. travanj!

ICERTIAS je mlada i brzo rastuća tvrtka, vlasnički i partnerski povezana s međunarodnom švicarskom organizacijom ICERTIAS - International Certification Association GmbH, koja stoji iza renomiranih međunarodnih tržišnih istraživačkih metoda i certifikata Best Buy Award, QUDAL - QUality meDAL i ICERTIAS Customers' Friend. Za potrebe svog središnjeg ureda u Hrvatskoj, traže kandidate za više radnih pozicija, a na oglase se možete prijaviti do 15. travnja.

METRO Cash & Carry Hrvatska kao dio METRO AG, jedan je od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, prisutan u 25 zemalja Europe i Azije. U Hrvatskoj je prisutan od 2001. godine s dosad otvorenih 9 veleprodajnih centara. Trenutno pak Metro traži kandidate za čak devet radnih pozicija u više hrvatskih gradova, a prijaviti se možete do 15. travnja.

Kaufland Hrvatska traži Sezonske radnike u prodaji za svoje poslovnice u Puli, Umagu, Poreču, Zadru, Makarskoj, Trogiru i Šibeniku. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, pokriva troškove prijevoza do poslovnice na obali,zakonski regulirano plaćanje prekovremenog rada, noćnog rada, rada nedjeljom i blagdanima, pokrivanje troška smještaja te pokrivanje troška javnog prijevoza u mjestu rada do radnog mjesta. Na oglas se možete prijaviti do 4. svibnja.

Atlantic Grupa u Zagrebu zapošljava na poziciji SAP consultant. Idealan kandidat ima tri godine radnog iskustva te napredno poznaje engleski jezik. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave na oglas zaprimaju se do 18. travnja.

Gulliver travel privatna je turistička i putnička agencija koja traži više Vozača u turizmu za rad na području Dubrovnika, Dalmacije i Istre. Poslodavac vam nudi rad u izazovnom i dinamičnom međunarodnom okruženju, motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu, ugovor na određeno u trajanju od minimalno 7 mjeseci te ugovorenu plaću uz dodatak dnevnica. Rok za prijavu na oglas je 10. travanj.

Tvrtka Analyticom dugogodišnji je partner FIFA-e i UEFA-e. Većinu operativnih aktivnosti, poput razvoja sustava, implementacije, podrške, vodi iz 3 hrvatska ureda tvrtke Analyticom (Split, Zagreb, Rijeka), gdje su se na krilima novih prodajnih uspjeha, otvorila mnoga radna mjesta, prvenstveno u domeni razvoja sustava (Java, Android, iOS). Pregledajte njihovu ponudu oglasa za posao, a prijaviti se možete do 16. travnja.

Inchoo iz Osijeka tvrtka je specijalizirana za izradu eCommerce rješenja. Trenutno zapošljavaju PHP Developera. Poslodavac ne traži diplomu već vrednuje znanje, motiviranost i proaktivnost stoga, ako se prepoznajete u uvjetima njihovog natječaja, prijavite se na oglas do 18. travnja.

Zanima li vas rad u inozemstvu, konkretno u Irskoj, u Dublinu, baš kao i uređenje krajobraza, prijavite se na oglas tvrtke Redlough Landscapes te uđite u stalni radni odnos na poziciji Grounds Maintenance/Development. Rok za prijavu na oglas je 24. travanj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:56