Blagdanska kuharica za maštovitu pripremu bakalara

Jedan od omiljenih ribljih specijaliteta hrvatskih kuharica u predblagdansko doba definitivno je bakalar. Bakalar je ne samo visokokvalitetna i nutritivno bogata namirnica, nego i vrlo zahvalan za sve kulinarske kreativce, jer nudi mnogo različitih načina pripreme. Unatoč tome, većina nas priprema bakalar na isti način, kako su to činile naše mame i bake. No sad je vrijeme da isprobate nešto novo i drugačije.

Upravo zato, za sve gastro avanturiste i one koji žele svom tradicionalnom doživljaju bakalara dodijeliti posve novu dimenziju, Ledo je pripremio inovativnu blagdansku kuharicu koju možete preuzeti na www.ledo.hr.

Iznenadite svoje ukućane i prijatelje sa 7 hrvatskih i 6 inozemnih načina pripreme bakalara, unesite dašak svjetske kuhinje u svoj dom te postanite vrhunski chef uz pomoć savjeta iz Leda. Saznajte kako se bakalar priprema u Norveškoj, zemlji koju možemo nazvati i domovinom bakalara, kako su ga pripremali stari Mlečani ili kako su Španjolci svoje tradicionalno jelo paellu oplemenili upravo bakalarom.

Ne morate biti kuharski majstor da biste u tome uspjeli – nekoliko recepata moguće je pripremiti i najosnovnijim vještinama, dok će kroz nekoliko vrlo zahtjevnih recepata i ozbiljniji kuhari doći na svoje. Preuzmite kuharicu s www.ledo.hr i krenite u blagdansku kulinarsku avanturu!

%CODE1%

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:00