Prijavi se i osvoji!

Dobra hrana i Dolcela nagrađuju bogatim poklon paketima: Ovo su prvi koraci do top nagrada!

 Shutterstock
Uz Dolcela kreme, šlag pjene i praškaste mješavine priprema slastica bit će još brža i lakša

Čestitamo pobjednicima nagradnog natječaja Mariji Bilić, Pauli Rajh, Matiji Hraniću, Ivici Žalacu i Ivani Bilić.

Priprema slastica je prije svega zabavna, no greške se događaju baš svakome. Sjetite se samo kada ste pripremali tortu za dragu osobu pa nikako niste mogli umutiti šlag ili ste kod pečenja muffina zaboravili staviti sol pa je konačni rezultat bio nedorečen. Koliko god se u tom trenutku činilo da je izrada slastica komplicirana i zamorna, neki od tih naizgled neuspjelih pokušaja ipak su na kraju bili ukusni. Jer, izgled torte i kolača prvo je što vidimo i prema njemu najčešće procjenjujemo je li neki kolač privlačan ili nije, no zapravo je najvažniji njegov okus i, naravno, dobra namjera.

Umjesto da se "grizete" zbog neuspjeha u izrađivanju slastica, zašto ih ne biste podijelili s nama i osvojili vrijednu nagradu? Naime, Dolcela u suradnji s Dobrom hranom daruje petero čitatelja/čitateljica s najzanimljivijim anegdotama paketom Dolcela proizvoda za pripremanje slastica. Pudinzi, šlag pjene, lagane kreme, mješavine za kolače i drugi praškasti proizvodi zasigurno će vam olakšati pripremu omiljenih deserata.

Stoga, prijavite se i osvojite vrijedan paket Dolcela proizvoda jer tko, zna, možda se baš u vama krije novi majstor ili majstorica za slastice!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 11:28