I početi koristiti u svojim kuhinjama!
Ako želite kupiti odrezak sa savršenim omjerom masti i krtog mesa, odaberite ribeye odrezak.
Neja Markičević / Hanza Media
Odrezak nikada nemojte soliti unaprijed.
Getty Images/iStockphoto
Odrezak kuhajte na slaboj, kontroliranoj vatri.
Neja Markičević / Hanza Media
Naposljetku, ostavite odrezak da odmori pet do sedam minuta prije posluživanja.
Meso pržite u manjim turama umjesto da prenatrpavate tavu.
Getty Images/iStockphoto
Riješite se nepotrebnog velikog seta noževa i nabavite jedan kvalitetan chefov nož.
Nož je chefov najbolji prijatelj...
Jaja uvijek razbijajte na ravnoj površini umjesto na rubu zdjele.
Kad režete luk, ruku kojom ne režete skupite u oblik ''kandže'' kako se ne biste porezali.
Crni, bijeli i ljubičasti luk
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?